Yunanistan neyin hazırlığını yapıyor?

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın Batı Trakya'daki Türkiye ile sınırını oluşturan Meriç Nehri kıyısına tanksavar hendekler kazmaya başladığı görüntüler çok konuşulmuştu. Haber merkezimize ulaşan görüntüler Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı kirli planlarından vazgeçmediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yunanistan neyin hazırlığını yapıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Doğu Akdeniz ve Ege’deki işgal planlarıyla gündeme gelen, Batı’nın desteği ve kışkırtmalarıyla Türkiye’ye karşı saldırgan tutumunu gün geçtikçe arttıran Yunanistan provokasyonlarına her gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın Batı Trakya’daki Türkiye ile sınırını oluşturan Meriç Nehri kıyısına tanksavar hendekler kazmaya başladığı görüntüler çok konuşulmuştu. Haber merkezimize ulaşan görüntüler Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı kirli planlarından vazgeçmediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

YUNANİSTAN HENDEK KAZIYOR

Bölgede onlarca askeri kamyon ve iş makineleri çalışmalarına aralıksız devam ederken, sınırdaki hareketlilik bir Türk yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Bulgaristan’dan Yunanistan sınırına doğru hareket eden askeri iş makinaları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.saniye saniye görüntülendi.

İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER>>>

ABD CESARETLENDİRİYOR

18 adamızı işgal eden Yunanistan, Avurupa Birliği ve ABD’nin desteğini alarak askersiz olması gereken Dedeağaç’ta ABD’ye üs verdi. Yunanistan’ı Türkiye’ye karşı kışkırtan ve Türkiye’ye vermediği savunma sitemleri ve uçakları Yunanistan’a veren  ABD, sınırımızın dibinde deniz ve hava üssü kurmuş oldu.

Yunanistan tarafından sınırımıza kazılan hendekler, Batı’dan aldığı silah ve savunma sistemleri akıllara bir kez daha  “Yunanistan neyin hazırlığını yapıyor?” sorusunu getirdi.

Kaynak: hakimiyet.com

 

Bakmadan Geçme