Zafer Partisi Konya Milletvekili aday adayı listesi 2023

Zafer Partisi Konya'da Milletvekli aday adaylığı listesinde 15 başvuru yer aldı. Listede dikkat çeken isimler ise Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, Müteahhit Mehmet Şen, ve Avukat Ömer Faruk Erdoğan gibi isimler oldu.

Zafer Partisi Konya Milletvekili aday adayı listesi 2023
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçim öncesi partiler seçim çalışmalarını hızlandırırken partilerin aday adaylığı başvuruları sona erdi. 

28. dönem Milletvekili seçiminde Konya Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında  Prof. Dr. Mehmet Alagöz,  Müteahhit Mehmet Şen, ve Avukat Ömer Faruk Erdoğan gibi isimler yer aldı.

Listenin en dikkat çekici ismi olan Zafer Partisi Kalkınma Politikalarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz’ün  Büyüme ve Kalkınma, uluslararası ekonomi politik alanında çok sayıda yayınlanmış 100’ün üzerinde makale, rapor, kitap gibi bilimsel çalışmaları bulunuyor.  

İŞTE ZAFER PARTİSİ’NİN TAM LİSTE ADAY ADAYLARI;
ADEM AK, AHMET YETKİN, HAKAN DÜLGER, İSA GÜNAL, İSMAİL ÖZAVCU, KÜBRA KOÇAK, MEHMET ALAGÖZ, MEHMET ŞEN, MEHMET TURAN GENÇ, MİRAÇ MUSA AKAY, ÖMER FARUK ERDOĞAN, REMZİ ARI, SONGÜL ÇETİN, ŞAHİN GÜNKAYA, ÜMİT CAN DEMİRCİ

Bakmadan Geçme