'Zalimleri sevindirmeyelim'

Adaleti Savunanlar Derneği Konya İl Başkanlığı 28 Şubat post darbesinin kudretli paşasının sağlık sebebiyle tahliyesini kınamak için hazırladığı basın bildirisinde şu görüşlere yer verildi.

'Zalimleri sevindirmeyelim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Değerli hazirun; Milletlerin hayatında hiç yaşamak istemeyeceği karanlık günler vardır, ve bu Toplum Türkiye pratiği ile 100 yıllık mazisi darbeler hızarından geçmiş bir ülke ise, tünelin ucunu görmeyi zorlaştıran nice karanlık geçişler ve karabulutlar yaşanır olur. 

İşte bu karanlık günlerin darbelerini unutturmamak adına; İrili ufaklı darbeler, ana darbeler, ara darbeler, post darbeler, yavru darbeler ve onlarca taşeron darbe senaryoları hatırladığımızda ve bunları isimlendirdiğimizde maalesef neredeyse kullanılmayan harf bile kalmamıştır.

Değerli Haziran; asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız Zalimlerin bu ülkede ilk defa Hukuk önünde mahkum olup cezalarının infaz edildiği 2021 yılı bizler için bir nebze Ümitlerimizin tekrar yeşerdiği bir yıl iken 2022 yılı 01 Ağustos günü maalesef yeni bir kabusla karşı karşıya kaldık be 28 Şubat darbesinin cunta başı sağlık gerekçesiyle tahliye edildi...!

Dostlar şimdi ne yapacağız ve bu yıl 25.yılını andığımız 28 Şubat post modern darbe zalimine karşı verilen bu Tahliye kararı karşısında devamını nasıl geçireceğiz..!

Korkunç olan ve olacak olan nedir biliyor musunuz bunun devamı gelecek zalimler bir bir tahliye olacak...!

Darbelerin tecrübe kazandığı, 28 Şubat’ın post unvanı aldığı, TSK’leri içinde yuvalanan BÇG mensubu ihtilalci yapının sütrede kalarak, O dönemdeki bazı siyasi partileri, beşli çete olarak isimlendirilen O dönemin sözde bazı sivil toplum kuruluşlarını, bazı eğitim kurumlarını ve O dönemin sözde bazı medya kuruluşlarını millete rağmen, ne acı ki güya toplum adına cepheye sürdüğü bu güruhların yargılayamazsan 2013’den 2021’e kadar ASDER’İn yoğun desteği ile elde edilen bu. Zalimlere verilen cezalar korkarım tersine dönecek ve bizler için zorlu bir süreç tekrar başlayacak...!

Arkadaşlar: deme o ki 28 Şubat; Toplumun her kesiminin bir şekilde acı çektiği, neredeyse hayatına ve psikolojisine kazıdığı bir dönemin hala Asder olarak bitmediğine inandığımız ki hala  verilmeyen geçmişe dönük haklarımız durmaktadır, ve gölgelerini, kapalı devre ve uyuyan dev modunda koruyan bir derin tezgahın senaryosunun başka isim altında devam etmekte olduğuna inanmaktayız.

Milli iradeye inanmayanların hala farklı tezgah bulma arayışının ve tezgahtarlar bulma çabalarının artık sona ermesi için Asder olarak her zaman dillendirdiğimiz ve çok geç kalınan, Sivil bir anayasa bu darbe hevescilerinin heveslerini kursağın da bırakacak kalıcı ve köklü bir çözüm olacaktır……

28 Şubat’ı ve 15 Temmuz’u ve buna benzer, siyasete ve devlete müdahaleyi ve planları yaşayan ve yaşatan her dem ve ahvalden çıkmanın artık kaçınılmaz zarureti, bu uğurda oluşan davaya sahip çıkma bilinç ve şuuru, inşallah hepimizi daha ferasetli birer mü’min, adaleti küreselleştirme hedefin de olan bir insan, müşfik birer kardeş, eşit birer vatandaş, girişimci birer küresel yurttaş yapacaktır.

Değerli hazirun; Sonuç olarak; yine de ümidimizi yitirmemek adına Adaleti savunanlar derneği olarak şu sözleri ifade ederek açıklamamıza  son vermek istiyorum;

Kader, makul olanı mazlumca ve mahzunca mahzeninde korudukça, bu ülkenin aklı selimi, imana ve İslam’a susamış bu vatan evlatlarını hem payidar edecek, hem de ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel değerlerimizle yeniden inşa etmenin seferberliğini getirecektir…..

Yeter ki bizler; bu aziz milleti kontrol altında tutmak isteyen eski Türkiye özlemi içinde bulunan vesayetçilere ve onların taşeronlarına fırsat vermeyelim.

Yaşadığımız sıkıntı ve sorunlara rağmen Cumhuriyetin 100.yılı yani 2023’ün bu millet ve devletimiz için umut vadeden bir yıl olacağı kanaati ve temennisini muhafaza ediyorum.

Rabbimden hayırlı ve güzel günler niyaz ediyorum….!”

MEHMET KANMAZ    

Asder Konya İl Başkanı 

Asder Genel Başkan Yardımcısı

Bakmadan Geçme