Ziraat Bankası üst düzey yönetiminden müşteri ziyaretleri

Ziraat Bankası Konya'da üst düzey yöneticileri ile müşterilerini ziyaret ederek, onların sorunlarını dinliyor.

Ziraat Bankası üst düzey yönetiminden müşteri ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Bankası, Konya’da başlattığı uygulaması ile müşterilerini üst düzey yöneticilerinden oluşan bir heyetle ziyaret ederek, onların sorunlarını ve kendilerinin bankalarından beklediklerini yerinde belirliyor.

Bankanın genel merkez üst düzey yöneticilerinden, Kaynak ve Nakit Yönetimi Bölüm Başkanı Ersener San,  Konya Bölge Başkanı Naci Çınar ile Selçuklu Şube Müdürü İlker Dursun, bankanın müşterilerinin sorunlarını dinlemek ve müşterilerinin kendilerinden beklediği hizmetler konusunda bilgi edinmek için ziyaretler yapıyor.

Ziraat Bankası’nın Türkiye’nin üreten gücü olduğunu ve ülke ekonomisine katkı veren herkesin yanında olduğunu söyleyen Konya Bölge Başkanı Naci Çınar, “Konya gerek tarım ve gerekse sanayisi açısından Türkiye’nin en büyük interlandına sahip bölgemiz. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan bankamız, müşterilerinin sorunlarını öğrenmek ve banka olarak onların yanında olduğumuzu göstermek açısından üst düzey ziyaretler yapıyoruz. Bundanda müşterilerimiz çok memnun” şeklinde konuştu.. FATMA DOĞANAY

Bakmadan Geçme