• Haberler
  • Ekonomi
  • Ziraat Bankasının Yeni Yıl Kampanyası! Sms ile Başvurana 750 TL Yılbaşı Hediyesi!

Ziraat Bankasının Yeni Yıl Kampanyası! Sms ile Başvurana 750 TL Yılbaşı Hediyesi!

Kamu bankaları arasında öne çıkan Ziraat Bankası yeni yıla özel alışveriş kampanyasını başlattı.

750 TL'ye kadar Bankkart lira kazandıran yılbaşı kampanyası müjde ile duyuruldu. Kuyumculuk, kozmetik, mücevherat, aksesuar, çiçekçi ve giyim alışverişlerinde geçerli harcadıkça kazandıran kampanyalı fırsatlarından yararlanabilmek için şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Yeni yıla özel banka kampanyalar hız kesmeden sürüyor. Yeni yıl alışverişini avantajlı hale getirmek isteyenler için Ziraat Bankası'nın 750 TL kazandıran bank kart lira kampanyası 31 Aralık tarihinde sona eriyor. Kampanyaya sms ile katılımımı sağlayanlar 4757'ye kısa mesaj göndererek harcadıkça kazanıyor.

Ziraat Bankası'nın bankkart anlaşmalı sektörlerde geçerli kampanyası 2.500 TL ve üzeri her alışverişte 250 TL toplamda 750 TL bank kart lira kazandırıyor. Alışveriş sürecinde kazançlı çıkmak isteyenlerin harcama yapmadan önce kısa mesaj yolu ile başvuruda bulunması gerekiyor.

Ziraat Bankası Yeni Yıl Kampanyası Şartları Nedir?

E-ticaret alışverişini avantajlı hale getiren Ziraat Bankası aynı gün içinde yapılacak işlemlerde yalnızca ilk harcamayı dikkate alıyor. Kampanya kapsamında ayakkabı, giyim, kuyum, kozmetik, hediyelik eşya, züccaciye, çiçek ve kitap sektöründe yapılacak olan harcamalar toplamda 750 TL bankart lira kazandırıyor. Harcamalar bankkart kredi kartı ya da banka kart özellikli kart üzerinden yapıldığında geçerli oluyor.

Ziraat Bankası Yeni Yıl Kampanyasına SMS ile Başvuru!

Ziraat Bankası'nın yeni yıla özel bireysel müşteri kullanıcılarına sunmuş olduğu bu teklifi değerlendirmek isteyenlerin bankkart mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılması mümkündür. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden veya sms ile de katılım sağlanabilir. Kısa mesaj yoluyla kampanyaya katılmak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına YENIYIL yazıp 4757’ye sms ile başvurması gerekiyor.

Yeni Yıl Kampanyasına Nasıl Katılınır?

Kampanya dönemi devam ederken henüz Ziraat Bankalı değilseniz müşteri olma adımlarını kullanarak yeni bir hesap açılışı gerçekleştirebilirsiniz. 31 Aralık tarihine kadar Ziraat Bankası mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yolu ile hesap açılışı gerçekleştirenler kampanyaya katılım sağlayabilir. Konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden detaylı inceleme yapabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme