''Zulme Karşı Duralım Dediler!''

Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler ve velileri 'Filistin Korku Duvarı' tiyatro ve şiir dinletisinde bir araya geldi. Okul tiyatro kulübü tarafından düzenlenen programda tiyatro gösterisi, şiir dinletisi ve konuşmalar yer aldı.

''Zulme Karşı Duralım Dediler!''
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Okul Müdürü Serdar Bayrakçı, selamlama konuşması yaparak öğrencilere ve velilere teşekkür etti. Daha sonra sahnelenen tiyatro gösterisi, izleyenlerden büyük alkış topladı. Tiyatro gösterisinden sonra öğrenciler, Filistin şiirlerinden çeşitli örnekler sundular.

''Zulme Karşı Duralım Dediler!''Şiirleri Türkçe, Arapça, Farsça ve İngilizce seslendirilerek insanlığın ortak mesajı vurgulandı. Programın son bölümünde Konya STK'leri Başkanı Adem Ceylan, Gençlerin çalışmalarından duyduğu heyecanı dile getirerek Filistin meselesinin gündemde tutulması gerektiğini, bu davanın bizi meşgul eden dünyalık işlerden daha aziz bir dava olduğunu, izzetin Gazzeli Müslümanların duruşunda vücut bulduğunu ifade etti.

''Zulme Karşı Duralım Dediler!''
Oyunla ilgili bilgiler ise şöyle:

Yazan: Hacıveyiszade AİHL Tiyatro Kulübü
Yöneten: Muhammed AYDIN
Sunucu: Adnan Batın AŞIK
Oyuncular: Mustafa KARAZOR, Abdullah Musab BAKAR, Yusuf Kamil DOĞAN, Salim Eren SAĞDIÇ, Abdullah Musab TUNCA, Ali Osman SARI, Ahmet Enes ARI, Yunus Emre GÖZTEPE, Yusuf Ali SEVİNÇ, Yusuf Asaf ÇELİK, Muhammed Erva YAMAN.
Ses Sorumlusu: Kerem İNCİ, Oiatillo KHODZHA AKHUNOV
Işık Sorumlusu: Mevlüt Yasir DUMAN
Kameraman: Burak KAPLAN, Said İslam YAVUZ
Bilet Görevlisi: Yusuf TÜZEMEN, Muhammed Erva YAMAN
Şiir Ekibi: Enes KIRKAN, Mahmut Sami USLU, Abdülgani HATİB, Necati ZIVLAK, Mehmet Oğuz TOSUN, Abdurrahim BİRER, Süleyman IŞIK.
Konuşmacı: Adem CEYLAN
Haber: Süleyman SÜNAL

Bakmadan Geçme