• Haberler
  • Ekonomi
  • Akbank Çekilişle Araba Dağıtıyor! Mobil Başvuru ile AUDİ A6 Kazanmak için…

Akbank Çekilişle Araba Dağıtıyor! Mobil Başvuru ile AUDİ A6 Kazanmak için…

Akbank hayalindeki arabaya kavuşmak isteyenler için yepyeni bir kampanya duyurdu.

Akbank mobil uygulama üzerinden tek tuşla kampanyaya katılanlar Audi A6 kazanma şansı yakalıyor. Yılın son büyük kampanyasına dair işte merak edilen o detaylar…

Akbank mobil uygulama üzerinden Audi A6 kazanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey 16 Ocak 2024 tarihine kadar Akbank mobil uygulamaya giriş yapmak. Her müşteri için mobil uygulama içerisinde “senin için” adı verilen menü yer alıyor.

“Kampanyalar ve fırsatlar” alanına gelerek “araba kampanyasına katıl” tuşuna basmak yetecek. Akbank mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılıp çekiliş hakkı kazananlar şansını arttırabilmek için en fazla 5 çekiliş hakkı elde edebiliyor.

AUDİ A6 Kazandıran Çekiliş Ne Zaman Yapılacak?

Akbank'ın 16 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli araba kazandıran kampanyasının noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kampanya dönemi sona erdikten sonra yapılacak çekiliş kapsamında Audi A6 2023 Sedan modeli hak sahibine hediye edilecektir. Tüm kampanya dönemi boyunca Akbank müşterisi olmadığı halde Akbank mobilden Akbank'lı olan müşteriler en fazla 10 çekiliş hakkı elde edebilir.

Audi A6 Kazanmak için Ne Yapmak Gerekiyor?

Akbank müşterisi olmayan fakat çekilişe katılmak isteyenler mobil uygulama üzerinden kayıt olduğu anda bir çekiliş hakkı kazanıyor. Ardından şansını arttırmak isteyenlerin şu adımları takip etmesi yetiyor:

l  Akbank mobilden otomatik fatura ödeme talimatı veren bir çekiliş hakkı kazanıyor.

l  QR kod üretilen POS cihazı üzerinden QR ile ödeme yapan bir çekiliş hakkı kazanıyor.

l  Akbank mobilden manuel fatura ödeyen bir çekiliş hakkı kazanıyor.

l  QR kod kullanarak ATM'den para çeken bir çekiliş hakkı kazanıyor.

 

Bakmadan Geçme