• Haberler
  • Asayiş
  • Boşandığı eşini önce vurdu, sonra bıçaklayarak öldürdü

Boşandığı eşini önce vurdu, sonra bıçaklayarak öldürdü

Burdur'da bir şahıs boşandığı eşini önce tüfekle vurdu, sonra bıçaklayarak kaçtı. Kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Çavdır ilçesindeki bir otelde meydana geldi. 14 Ocak’ta T.Y. (45) isimli eski kocasından boşanan, sonrasında ise ilçede bulunan bir gece kulübünde çalışan Özlem Şımarık (28), Çavdır-Antalya karayolunda bulunan bir otelde kalmaya başladı.

Şımarık’ın gece kulübünde çalışmasına karşı çıkan T.Y., eski eşinin kaldığı otele gelerek onunla tartışmaya başladı.

Tartışma sonrasında T.Y., Özlem Şımarık’ı  yanında getirdiği av tüfeği ile vurdu. Daha sonra kadını birçok yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan genç kadın, çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarla olay yerine gelen ambulansla Çavdır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Şımarık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kayıplara karışan eski koca T.Y.’yi bulmak için çalışma başlattı.

 

Hayatını kaybeden Özlem Şımarık’ın 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi. T.Y.’nin ise kasten yaralama suçundan cezaevinde olduğu ve 1 hafta önce cezaevinden izinli çıktığı belirtildi.

 

Bakmadan Geçme