Çumra'da devir teslim yapıldı

Çumra Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aydın mazbatasını aldı. Başkan Aydın, devir teslim töreniyle görevi önceki dönem Çumra Belediye Başkanı Recep Candan'dan devraldı

Çumra'da devir teslim yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 “Karınca Misali Gayret Ettik”
Önceki dönem Çumra Belediye Başkanı Recep Candan törende yaptığı konuşmasında; “Görev yaptığımız dönem boyunca belediye personelimizle beraber ilçemize layıkıyla hizmet ettik. Belediyemizin halkımıza daha çok hizmet edebilmesi için karınca misali gayret ettik. Görevler gelip geçici, asıl olan hizmettir. Göreve gelen Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum. Bana ne zaman gerek duyarsa her zaman kendisinin yanındayım. Bizlerden yarım kalan işleri tamamlayacağına ve büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. Başkanımız Mehmet Aydın ve ekibine hayırlı olsun diyorum” dedi.

Çumra'da devir teslim yapıldı
“Çumra’mızı Bölgede Parlayan Bir Yıldız Haline Getireceğiz”
Konuşmasında seçimin kazananının Çumra olduğunu belirten Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın; “ Görev yaptığı dönemde Çumra için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Recep Candan’ı kutluyorum. Bizlerde onun yaptığı hizmetleri kaldığı yerden en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu dönemde kimseyi ayrıştırmadan tüm sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ve tüm hemşehrilerimizle istişare içerisinde olacağız. Bizlere güvenip bu sorumluluğu veren dualarıyla destek olan tüm Çumralı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayarak, Çumra’mızı bölgede parlayan bir yıldız haline getireceğiz. Rabbim Çumralı hemşehrilerimize en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin.” dedi.

Çumra'da devir teslim yapıldı

 

Bakmadan Geçme