Konya Vergi Dairesi Başkanından ziyaret!

 Konya Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora, mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş'ı makamında ziyaret etti. 

Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Günbaş Başkana odanın üyelerine yönelik sektörümüz ile ilgili yaptığı çalışmalar başta olmak üzere, eğitim faaliyetleri tamamlanan ve devam eden projeler ile ilgili bilgiler aktardı. Başkan Günbaş Odanın adına tescili markası olan "AVUNCUK" ahşap oyuncakların yapıp aşamaları ürünler ile ilgili bilgilendirme yaptı. 

Başkan Günbaş Konya tarım ve sanayi kenti olarak ülkemiz ekonomisine önemli katkılar veren şehir. Üretimi, ihracatı ve ödediği vergiler ile büyümesini devam ettiriyor. Dünyadaki yaşanan enerji krizi ve savaşın verdiği olumsuzluklar bizi de etkiliyor. Yüksek enflasyon ortamı özellikle firmaların yüksek kar ediyormuş görüntüsü oluşturuyor. Bu konuda hükümetimiz başta olmak üzere sizlerin aracılığıyla çözüm bekliyoruz.” dedi. 

Vergi Dairesi Başkanı Bora çalışmalar hususunda fikir alışverişinde bulunarak Mobilyacılar Odasının yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Günbaş ve ekibine teşekkür etti.Hep birlikte Konya için çalışacağız. Birlik ve beraberlik hem ülkemize hem de Konya'mıza hayırlar getirecektir” dedi.

Bakmadan Geçme