Konyalı öğretmen 20. Ankara Kitap Fuarı'na katılacak!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde görev yapan Eğitimci Lütfi Şahin, 20. Ankara Kitap Fuarı'na katılacağını söyledi.

Konya'da öğretmenlik yapan Lütfi Şahin "Kitap kurtlarının vazgeçilmezi olan kitapların tarihçesi yüzlerce yıl öncesine dayanmaktadır. Tarih içerisinde de kitap kurtları vardı, günümüzde de kitap kurtları var, bundan sonra da kitap kurtları olacak" dedi.

Şahin "Kitap okuma sevgisi barutun ateşlenmesine benzemektedir, bir kez ateşlendiği zaman bir daha bu barutun yanması engellenememektedir.
Kitap alan kitap severler birde bu kitaplar yazarı tarafından imzalı olduğu zaman daha coşkulu bir şekilde kitap okumaktadırlar. Ülkemizdeki şehirlerde zaman zaman kitap fuarları düzenlenmektedir ve kitap kurtları bu fuarlara katılmaktadır" diye konuştu.

Eğitimci Yazar Şair Youtuber Araştırmacı Koleksiyoner Lütfi Şahin bu sene 20. si düzenlenecek olan Ankara Kitap Fuarı’na iştirak edeceğini söyleyerek şu cümlelerle sözlerine devam etti; “26 Nisan ile 5 Mayıs arasında ATO Congresium’da düzenlenecek olan kitap fuarına 27 Nisan Cumartesi günü saat 16 ile 18 arasında bende iştirak edeceğim. Bütün okurlarımı bekliyorum.” bekliyorum şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme