TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Kültür Bakanı Ersoy Depo no4'ü Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Vuslatın 750. yılı etkinlikleri kapsamında, Konya'daki ziyaretlerini sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılan Depo No4'ü ziyaret eden Kurtulmuş ve Ersoy'a Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve birçok önemli isim de eşlik etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Kültür Bakanı Ersoy Depo no4'ü Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Vuslatın 750. yılı etkinlikleri kapsamında, Konya’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılışı yapılan Depo no4’ü ziyaret etti.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'nın da katıldığı ziyaretler, Şeb-i Arus’a renk kattı.  

Ziyaretler sonrası Kurtulmuş, Ersoy ve Karadağlı’nın da katılımıyla sonrası Gülbang Duası gerçekleştirildi.

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme