Topuk Yaylası, doğa tutkunlarını ağırladı

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan 1280 rakımlı Topuk Yaylası ve göleti, Ramazan Bayramı tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyen kampçılar ve karavan tutkunlarını ağırladı.

Bayramı tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyen kampçılar ve karavan tutkunlarının rotası olan Topuk Yaylası ve göleti, metropol şehirler ve çevre illere yakın konumuyla şehir hayatından uzaklaşmak isteyen doğa severlerin ilk tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor.

İstanbul, Ankara ve Zonguldak gibi çevre illerden gelen ziyaretçiler, Topuk Yaylası'nda karavanları ve çadırlarıyla konaklayarak doğanın tadını çıkardılar. Yaylanın serin havası ve temiz doğası, bayram tatilini geçirmek isteyenler için ideal bir ortam sağladı.

Topuk Yaylası, doğa tutkunlarını ağırladı

Topuk Yaylası'nda kamp kuran ziyaretçiler, çeşitli aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirdiler. Oltayla balık avlama, ATV ve bisiklet turları gibi doğa sporları ile doğanın güzelliklerini keşfettiler. Aynı zamanda, yayla atmosferinin keyfini çıkarmak için piknikler düzenlediler ve manzaranın tadını çıkardılar.

 

AA

Bakmadan Geçme