1. yılında tekrar Hatay'dalar

Ermenek Seba Madencilik, işçilerinden oluşan Seba Arama Kurtarma ekibi, 6 Şubat depremlerinin 1.yıl anma dönümünde Hatay Belediyesi tarafından Hatay'a davet edildi ve konuk edildiler. Seba Arama Kurtarma ekibi, kurtardıkları Hataylı depremzede vatandaşlar ile bir araya geldiler.

1. yılında tekrar Hatay'dalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay ilinde arama kurtarma çalışmalarına katılan ve birçok kişiyi enkazdan kurtaran Seba Madencilik bünyesinde kurulan Seba Arama-Kurtarma ekibi Asrın felaketinin 1.yıldönümünde unutulmadılar ve Hatay Belediyesi tarafından düzenlenen anma programa davet edildiler. 

1. yılında tekrar Hatay'dalar
Hatay Belediyesi tarafından davet edilen Seba Arama Kurtarma ekibi Seba Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Özbey’in talimatlarıyla Hatay’a dualar eşliğinde uğurlandı. 
Depremde yıkımın en yoğun olduğu şehirlerin başında gelen Hatay’da depremin ilk günlerinden itibaren başarılı bir arama-kurtarma çalışmasına imza atan Seba Arama Kurtarma ekibi Hatay’da coşkuyla ve takdirle karşılandı. Seba Kurtarma Ekibi, Hatay caddelerinde 04.17 de organize edilen yürüyüşe katıldılar
Seba Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Özbey “ Bünyemizdeki maden işçilerimizde oluşan Seba Arama-Kurtarma ekibimiz, 6 Şubat Asrın felaketi depremlerinde Hatay’daki çalışmalarda yer alması ve başarılı çalışmalar yaparak birçok vatandaşımızı enkazdan kurtarmaları başta bizleri olmak üzere tüm ülkeyi onure etmiştir, kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

1. yılında tekrar Hatay'dalar

Bakmadan Geçme