200 bin euro'luk Niko Rak aranıyor

Arabam.com Konyaspor'un ara transfer döneminde Hırvatistan Süper Lig ( Prva HNL) ekibi HNK Sibenik'ten 200 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 19 yaşındaki Niko Rak, bu sezon Konyaspor'da forma giyme şansı bulamadı.

200 bin euro'luk Niko Rak aranıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ    Konyaspor’a transfer olmadan önce alt yaş kategorilerinde Hırvatistan milli takım formasını da terleten Niko Rak’ın neden oynatılmadığı merek konusu.
Sibenik ile toplam 47 resmi maça çıkan ve çıktığı bu karşılaşmalarda 2 asistlik katkı sağlayan Rak, Konyaspor’a transfer olduğundan bu yana yeşil beyazlı forma altında 1 dakika dahi süre alamadı.

KADROYA ALINMADI
Süper lig’in 33. Haftasında Kayserispor’la 2-2 berabere kaldığı maçın kadrosuna alınmayan Rak’ın kadroya neden alınmadığı ise bilinmiyor.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN,  STANOJEVİC’İN GENÇLERE DAHA FAZLA ŞANS VERDİĞİNİ ÖNE SÜRMÜŞTÜ
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Geçtiğimiz aylarda Nalçacıların sohpet odasında yaptığı açıklamada  Stanojevic’i tercih etme sebeplerini  “gençlere daha fazla şans vermesi” olarak nitelendirmişti. Başkan Özgökçen’in bu açıklaması üzerine Konyasporlu taraftarlar bonservisine 200 bin euro verilen Rak’ın neden forma şansı bulamadığını sorguluyor.

KONYASPOR HABERLERİ -  HAKİMİYET SPOR
 

Bakmadan Geçme