2023 YKS Şampiyonları Konya'nın o özel okulundan çıktı

Özel Enderun Fen Ve Anadolu Lisesi her yıl geleneksel hale gelen başarısını bu yıl da devam ettirdi. Okulumuz kitlesel anlamda yakaladığı başarıyı, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına da taşıdı. 

Enderun Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi hem akademik hem de ahlaki anlamda yetiştirmenin gayreti içerisinde yakaladığımız bu başarıdan dolayı gururluyuz. Tek bir kelime ile ifade edilen ama birçok kişinin yıllarını verdiği başarı kavramının arkasında aslında dev bir kadro bulunuyor. Bu dev kadronun içerisinde bulunan ailelerimize, okulumuzun tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosuna, tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz. 

Öğrencilerimiz bu dört yıllık süreçte azim ve gayretle çalıştılar. Şüphesiz öğrencilerimizin okulumuza olan güveni, teslimiyeti ve kararlılıkları başarıyı kaçınılmaz hale getirdi. Gençlerimiz son güne kadar kendilerine verilen emekleri fazlasıyla değerlendirerek çalışmalarını bu başarıyla taçlandırdılar. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz lise hayatları boyunca gösterdikleri çaba ile hayallerini gerçekleştirmek için mücadele ederken hedeflerine ulaşmaları noktasında tüm ekibimizle öğrencilerimize destek olmak için çaba harcadık. Bu çaba, bisiklet kullanmayı öğrenme örneğinde olduğu gibi onun peşinden koşup dengeyi kurmasını sağlama, öğreninceye kadar ona yardım etme sonra yavaş yavaş kendisinin yapmasını bekleme ve gerçekleştirene kadar ona yardım etme misali Okul başarası da tıpkı bu şekilde elde edilir. Öğrencilerimiz okula başladıkları ilk yıldan itibaren öğretmenlerimiz, öğrencilerimize okula alışmayı, ders dinlemeyi ve ödev yapmayı, bunu kendi içinde bir disiplin haline getirmeyi öğreten, öğrencimizin zorlandığı dönemlerde onlara öğrenme süreçlerinde destek olan öğretmen kadromuzla öğrenmeyi öğreten bir anlayışla daha büyük başarılara koşacağız. 

Ülkemizin geleceğini inşa etmeleri arzusuyla yetiştirdiğimiz gençlerimize “Aklı Geliştiren Ahlakı Güzelleştiren” okulumuz, hayat boyu başarılar diler.  

Bakmadan Geçme