2024'ün İlk İş İlanları: TürkPatent Kurumu ve MASAK İstihdam Kapısını Açtı!

İŞKUR yeni yılın ilk iş ilanlarını paylaştı. Bakanlık tarafından merkezi teşkilat birimine yapılacak olan işçi alımına yönelik iki farklı istihdam alanı oluştu. Masak ve Türk Patent Kurumu tarafından paylaşılan işte o ilan…

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından merkezi teşkilatta görevlendirilmek üzere Masak başkanlığına 40 personel alınacağı paylaşıldı. Aynı gün içinde Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 30 personel alınacağı ilan edildi.

Resmi gazetede paylaşılan ilanın detayları belli oldu. Bakanlık merkezi teşkilatında görevlendirilmek üzere alacağı 40 personel için giriş sınavı, yazılı ve sözlü sınav olmak üzere 3 farklı aşamadan geçerek iş arayanları yeni işine kavuşturacak.

MASAK Personel Alımı Başvurusu!

2 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek giriş sınavı belirtilen şartları karşılayan adaylara uygulanacak ön başvuru 15 ve 26 Ocak 2024 tarihlerinde e-devlet platformu üzerinden Bakanlığın internet sitesine geçiş yapılarak gerçekleştirilecek. Türk Patent Kurumu 30 personel alım ilanında sınai mülkiyet uzmanı olarak işçi alacağını duyurdu.

Türk Patent Kurumu Personel Başvurusu!

Mülkiyet uzman yardımcısı kadrosuna alınacak işçiler için sınav yeri ve sınav tarihine yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Kurumun resmi internet sitesinden konu ile ilgili paylaşım yapılması bekleniyor. Adaylar başvurularını e-devlet platformu üzerinden Türk patent ve marka kurumunun resmi sitesine giriş yaparak tamamlayabilecek.

 

Bakmadan Geçme