Pandemiyi Bilmişti: Ünlü Astrologdan Sarsacak Kripto Kehaneti!

2024 yılına sayılı saatler kala gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına konuk olan astrolog Dinçer Güner yeni yıl ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Güner kripto para ve borsalara yönelik yaptığı şaşırtan paylaşımı ile sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Koronavirus salgınına yönelik tahminleriyle tanınan Dinçer Güner dünya ekonomisi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Finans piyasalarına yönelik yaptığı açıklamaları katıldığı YouTube programından paylaşan Güner dijital varlıklar üzerine düşüncelerini paylaştı.

“Süper Zenginliklere Şahit Olacağız”

2024 yılı için “kripto para zenginlerine daha sık rastlayacağız” diyen Güner 18 Nisan'da meydana gelecek Jüpiter Uranüs kavuşumundan kaynaklı finans alanında yaşanacak yeni gelişmelere dikkat çekti.

Özellikle Bitcoin yarılanması süreci olarak adlandırdığı 18 Nisan dönemine işaret eden Güner, Kripto yatırımcılarının çok büyük kârlar elde edeceğini söyleyerek şu ifadeyi kullandı:

“Süper zenginliklere şahit olacağız. Ben şu kadar para yatırmıştım. Şimdi şu kadar param oldu. Tarzında cümleler daha sık duyulacak.”

Borsa’da Ciddi Düşüşler Görülebilir!

Astrolog Dinçer Güner'e göre Haziran ayına kadar büyük bir ferahlama ve zenginleme görülecek. Ancak borsa yatırımcısının dikkatli olması gerekiyor. “Ben bir ekonomist değilim yalnızca bir astrologum.” diyen Güner Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayları için uyarıda bulunarak “Borsada ciddi düşüşler görülebilir” diyerek cümlesini tamamladı.

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme