21 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye'nin bugünkü gündemi, siyasetten ekonomiye, dünya diplomasisinden spora kadar geniş bir yelpazede önemli gelişmelere sahne olacak.

Türkiye'nin bugünkü gündemi, siyasetten ekonomiye, dünya diplomasisinden spora kadar geniş bir yelpazede önemli gelişmelere sahne olacak.
SİYASET ARENASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri ve Kilis'te düzenlenecek mitinglerde halka seslenecek. Aynı şekilde CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Samsun ve Sinop'ta halkla buluşacak.
YASAMA VE YÜRÜTME
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kozcağız ve Abdipaşa'da ziyaretlerde bulunacak ve iftar programına katılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretinde bulunacak ve çeşitli etkinliklere iştirak edecek.
EKONOMİ VE FİNANS
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli etkinliklerle Tarım ve Orman sektöründe faaliyet gösterecek. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uluslararası ticaret anlaşmaları ve işbirliklerine dair toplantılara katılacak.
DÜNYA DİPLOMASİSİ
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, nükleer enerji zirvesine katılmak üzere yurt dışına çıkacak. Aynı zamanda AB Liderler Zirvesi de başlayacak.
GÜNCEL OLAYLAR
Anayasa Mahkemesi Başkanı seçimi yapılacak, ayrıca ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun anma töreni gerçekleştirilecek.
SPOR ARENASI
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'deki spor tesislerini inceleyecek ve ilçe ziyaretleri gerçekleştirecek. Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes, Alba Berlin'i ağırlayacak. A Milli Futbol Takımı ise Macaristan'la özel bir maç yapacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme