22 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye'de çeşitli alanlarda önemli gelişmeler yaşanacak. Ülke genelindeki siyasi, ekonomik, diplomatik ve spor alanlarındaki faaliyetlerle ilgili derlediğimiz gündem başlıkları şu şekilde:

Bugün Türkiye'de çeşitli alanlarda önemli gelişmeler yaşanacak. Ülke genelindeki siyasi, ekonomik, diplomatik ve spor alanlarındaki faaliyetlerle ilgili derlediğimiz gündem başlıkları şu şekilde:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BATI TRAKYA TÜRKLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ'Nİ ZİYARET EDECEK
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek ve iftar için Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret edecek.
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ'IN PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Valilik ziyareti ardından Kocaeli İş Dünyası Buluşması'na katılacak ve İstanbul'da Vanlı Hemşehrilerle İftar Programı'na iştirak edecek.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL'İN GÜNDEMİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alsancak'ta "Romanlar Buluşması" programına katılacak, Buca'da halkla buluşacak ve Konak'ta iftar programına katılacak. Ayrıca, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in Proje Tanıtım Toplantısı'na da iştirak edecek.
YASAMA, YÜRÜTME VE SİYASET ALANINDAKİ FAALİYETLER
•    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarının Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni'ne katılacak ve Türkiye Yaşlı Profili Araştırması Bilgilendirme Programı'na iştirak edecek.
•    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulunacak ve semt sakinleriyle Kentsel Dönüşüm Toplantısı'na katılacak.
•    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sanayicilerle bir araya gelecek ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti 40. Yıl Gecesi'ne katılacak.
EKONOMİ VE FİNANS ALANINDAKİ FAALİYETLER
•    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençlik buluşmalarına katılacak ve iftar programına iştirak edecek.
•    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şanlıurfa'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve tohum dağıtım törenine katılacak.
DÜNYA DİPLOMASİSİ VE SPOR GÜNDEMİ
•    AB Zirvesi'nin ikinci gün oturumları devam edecek.
•    A Milli Futbol Takımı, Macaristan ile özel maçta karşılaşacak.
•    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftası, Reeder Samsunspor-Bursaspor İnfo Yatırım maçıyla başlayacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme