25 Mart 2024 Türkiye Gündemi

31 Mart'a sayılı günler kala siyasi liderler halkla buluşuyor. Türkiye'de yoğun siyasi, ekonomik ve kültürel etkinlikler yaşanıyor. İşte Türkiye Gündemi'nde öne çıkan başlıklar…

31 Mart’a sayılı günler kala siyasi liderler halkla buluşuyor. Türkiye'de yoğun siyasi, ekonomik ve kültürel etkinlikler yaşanıyor. İşte Türkiye Gündemi’nde öne çıkan başlıklar…RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE DİĞER SİYASİ LİDERLER HALKLA BULUŞUYOR
Bugün Türkiye genelinde bir dizi siyasi etkinlik gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu önünde ve Çorum Kadeş Barış Meydanı'nda düzenlenecek mitinglerde konuşacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çarşı ve Tatvan seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret edecek ve Bitlis Polis Evinde düzenlenecek iftar programında STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Cumhuriyet Caddesi'nde ve İstasyon Meydanı'nda Halk Buluşması'na katılacak.
BAKANLAR SAHADA
Hükümet üyeleri de bugün sahada olacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kadın Koordinasyon Merkezi ile Vefa Yaşam Merkezi'ni ziyaret edecek.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Çankırı İl Teşkilatı'nı ve çeşitli caddelerdeki esnafı ziyaret edecek.
Diğer yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti İl Başkanlığı ile AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret edecek.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise Gölbaşı'nda mitinge katılacak, Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret edecek ve muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileriyle iftar programına iştirak edecek.
DÜNYA VE EKONOMİ GÜNDEMİNDEN HABERLER
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları ve insani kriz ile Rusya'nın Moskova'daki terör saldırısı gelişmeleri takip ediliyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uluslararası ATOMEXPO-2024 Forumu'na katılacak.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Dünya Su Günü Programı'na katılacak, vatandaşlarla bir araya gelecek ve tohum dağıtımı yapacak.
Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılı iş gücü istatistiklerini yayımlayacak.
KÜLTÜR, SANAT VE SPOR GÜNDEMİ
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin 2024 yılı programını Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) açıklayacak.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, çeşitli etkinliklere katılacak, ziyaretler gerçekleştirecek ve AK Parti İl Başkanlığı iftar programına iştirak edecek.
Spor alanında A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de çeşitli müsabakalar gerçekleşecek.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme