27 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye'de çeşitli siyasi, ekonomik, diplomatik ve kültürel gelişmeler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan başlıkları...

Bugün Türkiye'de çeşitli siyasi, ekonomik, diplomatik ve kültürel gelişmeler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan başlıkları...
SİYASET 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır İstasyon Meydanı ve Batman Valiliği önünde düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filizi Köşk'te sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar programında bir araya gelecek.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt ve Sarıyer'de halk buluşmalarına katılacak, ayrıca Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu İftar Programı'na iştirak edecek.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Odunpazarı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunacak ve Isparta'da iftar programına katılacak.
EKONOMİ VE FİNANS 
Çeşitli bakanlar, çeşitli illerdeki esnaf ziyaretleri, iş insanlarıyla buluşmalar ve iftar programlarına katılacaklar. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin gün içinde çeşitli etkinliklere katılacaklar.
KÜLTÜR VE SANAT 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Van Turizm Master Planı tanıtım programı ile Eski Van Şehri Geleceğe Miras Tanıtım Toplantısı'na katılacak.
SPOR 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, FIBA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nın kura çekimine katılacak. Ayrıca, basketbol ve voleybol liglerinde çeşitli maçlar gerçekleşecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme