29 Ocak 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye gündemi bugün oldukça hareketli geçecek. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katılacak. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn heyetini resmi ziyaret kapsamında kabul edecek. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Gülyalı'da teşkilat buluşması düzenleyecek. TÜİK, 2023 yılı gelir dağılımı istatistiklerini açıklayacak. Dışişleri Bakanı Fidan, Arnavutluk'u ziyaret edecek.

Türkiye gündemi bugün oldukça hareketli geçecek. 
Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katılacak. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn heyetini resmi ziyaret kapsamında kabul edecek. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Gülyalı'da teşkilat buluşması düzenleyecek. TÜİK, 2023 yılı gelir dağılımı istatistiklerini açıklayacak. Dışişleri Bakanı Fidan, Arnavutluk'u ziyaret edecek. 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSTANBUL HAVALİMANI METROSU KAĞITHANE-GAYRETTEPE ETABI AÇILIŞ TÖRENİ'NDE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katılacak. Yeni metro hattının, İstanbul'un ulaşım altyapısına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.
TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, BAHREYN HEYETİYLE GÖRÜŞECEK
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam, Şura Meclisi Başkanı Ali bin Saleh Al Saleh, Veliaht Prens ve Başbakan Selman bin Hamed İsa Al Halife ve Kral Hamed bin İsa Al Halife ile resmi ziyaret kapsamında ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirecek.
İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER, GÜLYALI'DA TEŞKİLAT BULUŞMASI DÜZENLEYECEK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek, esnafla görüşecek ve Gülyalı ilçesine bağlı Turnasuyu köyüne giderek teşkilat buluşmasına katılacak.
TÜİK, 2023 GELİR DAĞILIMI İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLAYACAK
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı gelir dağılımı istatistiklerini kamuoyuyla paylaşacak. Bu veriler, ülke ekonomisinin sosyal yansımaları konusunda önemli bir bilgi kaynağı olacak.
DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN, ARNAVUTLUK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRECEK
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavut mevkidaşı İgli Hasani ile görüşecek ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile Cumhurbaşkanı Bajram Begaj tarafından kabul edilecek. Ziyaret, Türkiye ile Arnavutluk arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.
SPOR ARENASINDA HEYECAN DEVAM EDİYOR
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında; Mondihome Kayserispor-Bitexen Antalyaspor, İstanbulspor-Yılport Samsunspor, Galatasaray-Gaziantep FK ve Trabzonspor-Kasımpaşa maçları oynanacak.
Trendyol 1. Lig'in 20. haftasını Astor Enerji Şanlıurfaspor-Boluspor karşılaşması ile tamamlanacak.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Onvo Büyükçekmece Basketbol ile Darüşşafaka Lassa karşı karşıya gelecek.
Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde 18. haftada Karayolları ile Aydın Büyükşehir Belediyespor arasında önemli bir mücadele gerçekleşecek.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme