30 Günlük Kampanya Başladı: Banka Kartı ile İnternet Harcaması Ucuzlayacak!

Bankaların kredi kartına özel tanıdığı kampanyalar bu kez banka kartı içinde geçerli oluyor. ON kart ile yapılacak internet alışverişleri %5 iade fırsatı tanıyor.

30 Günlük Kampanya Başladı: Banka Kartı ile İnternet Harcaması Ucuzlayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yatırım ve bankacılık işlemleri kredi talepleri için öne çıkan popüler banka Burgan Bank'ın ON kart müşterileri harcadıkça kazanıyor.

ON banka kartı ile aylık toplam alışveriş tutarı 1.000 TL'ye ulaştığı anda o ay yapılmış internet alışverişlerinin %5'i iade ediliyor. Alışveriş hedefine fiziki ya da sanal postlardan yapılacak tüm harcamalar dahil ediliyor.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

Asıl kart sahipleri ve ON banka kart sahipleri için geçerli olan kampanya katılım sağlamak isteyenlerin hemen başvur butonuna tıklayarak müşteri olması gerekiyor. Banka müşterisi olduktan sonra banka kartı eline ulaşıp aktif hale gelen her müşteri internet üzerinden yaptığı harcamalardan iade kazanmaya başlıyor.

İade Tutarı Kaç TL?

Kazanılabilecek iade tutarı ayda en fazla 50 TL olacak şekilde hesaba yansıyor. ON banka kart sahibi müşteriler 7/24 hızlı transfer nakit hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

 

Bakmadan Geçme