30 Milyon Euro'ya serbest mi kalacak?

Fenerbahçe, 25 Şubat'ta 18 yaşına giren Arda Güler ile daha uzun süreli bir sözleşme imzalamak istiyor.

30 Milyon Euro'ya serbest mi kalacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak lanse edilen Arda Güler, gösterdiği performans sonucu taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Gösterdiği bu performans sonucunda A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından ay-yıldız forma için de davet alan genç yıldız, Bu sezon dokuzu Spor Toto Süper Lig olmak üzere 18 maçta görev aldı ve bu maçlarda  üç kez gol sevinci yaşarken, iki kez de asist yapmayı başardı. Özellikle Avrupa Ligi'nde oynadığı dört maçta bir gol ve bir asistlik performansın yanı sıra oynadığı oyunla da Avrupa devlerinin ilgisini çekti.

Fenerbahçe, geçen sezon mart ayında genç yetenekle 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Ancak O dönemde Arda 17 yaşında olduğu için, kontratın süresi daha fazla olamıyordu. 25 Şubat’ta 18 yaşına girmesiyle birlikte daha uzun bir sözleşmeye imza atabilecek olan Arda için Sarı-Lacivertli Yönetim  kolları sıvadı. Sarı lacivertliler,  Arda'nın Yeni sözleşmesine  30 milyon Euro’ya serbest kalır maddesini koydurtmak istiyor.
 

Bakmadan Geçme