6 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye'de günün gündemi oldukça yoğun. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya ve Elazığ mitingleri, TBMM Başkanı Kurtulmuş'un Fildişi Sahili ziyareti, CHP Lideri Özel'in SKM açılışına katılımı, Aile Bakanı Göktaş'ın Kadınlar Günü etkinlikleri, Çalışma Bakanı Işıkhan'ın fuar açılışı, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın İSO Meclis Toplantısı'na katılımı ile dolu dolu bir gün olacak. Ayrıca Akşener'in İstanbul ilçelerinde esnaf ziyaretleri, Ekonomi ve Finans Bakanlarının çeşitli etkinliklere katılımı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2023 kadın istatistikleri, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın şiir okuma yarışması ödül programı, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'ın Kırklarelispor-Altınordu maçı izleyişi, Fenerbahçe'nin Union SG ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde karşılaşması, basketbol ve voleybol ligi müsabakaları gibi bir çok gündem başlığı var.

Türkiye'de günün gündemi oldukça yoğun. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya ve Elazığ mitingleri, TBMM Başkanı Kurtulmuş'un Fildişi Sahili ziyareti, CHP Lideri Özel'in SKM açılışına katılımı, Aile Bakanı Göktaş'ın Kadınlar Günü etkinlikleri, Çalışma Bakanı Işıkhan'ın fuar açılışı, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın İSO Meclis Toplantısı'na katılımı ile dolu dolu bir gün olacak. Ayrıca Akşener'in İstanbul ilçelerinde esnaf ziyaretleri, Ekonomi ve Finans Bakanlarının çeşitli etkinliklere katılımı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2023 kadın istatistikleri, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın şiir okuma yarışması ödül programı, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'ın Kırklarelispor-Altınordu maçı izleyişi, Fenerbahçe'nin Union SG ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde karşılaşması, basketbol ve voleybol ligi müsabakaları gibi bir çok gündem başlığı var.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MALATYA VE ELAZIĞ'DA HALKA SESLENECEK
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin düzenleyeceği mitinglerde Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında ve Elazığ Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edecek.
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, FİLDİŞİ SAHİLİ BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞECEK 
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Başbakanı Robert Beugre Mambe ile görüşecek, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu'na katılacak ve Fildişi Sahili Maarif Okullarına ziyarette bulunacak.
CHP LİDERİ ÖZEL, SKM AÇILIŞI VE HALK BULUŞMASI'NA KATILACAK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gün içinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına ve Halk Buluşması'na katılacak.
AİLE BAKANI GÖKTAŞ, KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILACAK
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Dünya Kadınlar Günü: İlerleme için Kadınlara Yatırım" temalı etkinliklere, Filistinli Kadınlarla Dayanışma Konferansı'na ve Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınları Zirvesi'ne katılacak.
ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN, FUAR AÇILIŞI'NA KATILACAK
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kadın İstihdam Sistemi İş Pozitif Tanıtım Programı ve Fuar açılışına, Seyhan Seçim Bürosu açılışı ve Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları'na katılacak.
İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA, İSO MECLİS TOPLANTISI'NA İŞTİRAK EDECEK
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Sanayi Odası Başkanlığı Meclis Toplantısı'na iştirak edecek.
AKŞENER’İN İSTANBUL İLÇELERİNDE ESNAF ZİYARETLERİ 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çatalca, Bayrampaşa ve Eyüpsultan ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.
EKONOMİ VE FİNANS BAKANLARI ETKİNLİKLERE KATILACAK
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu gün içinde çeşitli etkinliklere katılacak, ziyaretlerde bulunacak ve açılışlara iştirak edecekler.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU, 2023 YILI KADIN İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLAYACAK
Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılı kadın istatistiklerini açıklayacak.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ, "5 ŞAİRDEN 5 ŞİİR OKUMA YARIŞMASI" ÖDÜL PROGRAMINA KATILACAK
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "5 Şairden 5 Şiir Okuma Yarışması" ödül programına katılacak.
GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, KIRKLARELİSPOR-ALTINORDU MAÇINI İZLEYECEK
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, amatör spor kulübü temsilcileriyle buluşacak, spor salonu açılışlarına katılacak ve TFF 2. Lig’deki Kırklarelispor-Altınordu mücadelesini izleyecek.
FENERBAHÇE, UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ'NDE UNİON SG İLE KARŞILAŞACAK
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union SG takımına konuk olacak. Teknik direktör İsmail Kartal ve bir oyuncusu, müsabakanın oynanacağı RSC Anderlecht Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.
BASKETBOL VE VOLEYBOL LİGİ MÜSABAKALARI OYNANACAK
Basketbol BKT Avrupa Kupası ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka ve TOFAŞ'ın mücadeleleri ile Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynanacak maçlarla gün tamamlanacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme