7.500 TL Altı Maaş Alanlara Ek Ödeme: Emekliye Yüksek Promosyon Veren Bankaların Listesi!

Emekli maaş promosyonlarına yeni yıl ayarı geldi. Meclise taşınan yeni zamlı maaşların açıklanmasına sayılı günler kala 7.500 TL altı maaş alanların ek ödemeden nasıl faydalanacağı belli oldu.

7.500 TL Altı Maaş Alanlara Ek Ödeme: Emekliye Yüksek Promosyon Veren Bankaların Listesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maaşa ek promosyon ödemesinden faydalanmak isteyenler için 15.000 TL'ye varan ek ödeme emri geldi. Bankaların promosyon yarışı günden güne kızışıyor. Emekliler rekabet ortamında yüksek promosyon veren bankaları araştırıyor.

Emekli maaşını yüksek promosyon veren bankaya taşıyarak 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren her emekli maaşa ek ödemeden anında faydalanıyor.

Yüksek Promosyon Kimlere Verilir?

Yüksek promosyon teklifleri ile öne çıkan ING Bank, Türkiye Finans veya Yapı Kredi gibi bankalar güncel promosyon teklifleri ile iştah kabartıyor. Emekli promosyon başvurusunda bulunmak isteyenlerin banka şubesine gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden işlemleri gerçekleştirilmesi mümkün.

Başvuru Nasıl Yapılır?

E-devlet üzerinden veya bankanın mobil uygulamasına giriş yapılarak promosyon başvurusu yapılabilir. ING Bank yüksek promosyon veren bankalar arasında yerini aldı. En az 6.000 TL en fazla 15.000 TL'ye kadar ödeme yapacağını açıkladı. Üstelik 31 Ocak tarihine kadar otomatik fatura ödeme talimatı veren her emekli 5.000 TL ek nakit promosyondan faydalanabilecek.

 

Bakmadan Geçme