7 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye'de bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programında yer alan önemli etkinliklere, bakanların ziyaretlerine, meclis gündemine ve spor dünyasındaki müsabakalara dair çeşitli gelişmeler yaşanacak.

Türkiye'de bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programında yer alan önemli etkinliklere, bakanların ziyaretlerine, meclis gündemine ve spor dünyasındaki müsabakalara dair çeşitli gelişmeler yaşanacak.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan Spor Salonu'nda AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılacak.
Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenecek Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'ne iştirak edecek.
BAKANLARIN ZİYARETLERİ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar'da Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma İçin Arap Forumu'nun açılışına katılacak, ikili görüşmelerde bulunacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Mardin ve Diyarbakır ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantılarına katılacak.
MECLİS GÜNDEMİ
Saadet Partisi Grup toplantısı düzenlenecek.
Genel Kurulda, enerji alanında düzenlemeler içeren Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak.
EKONOMİ VE FİNANS
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, IFCO-İstanbul Fashion Connection Fuarı'na katılacak.
Türkiye İstatistik Kurumu, finansal yatırım araçlarının ocak ayı reel getiri oranlarını açıklayacak.
DIŞ POLİTİKA
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya ziyareti kapsamında temaslarda bulunacak.
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve insani kriz takip ediliyor.
ULUSLARARASI GELİŞMELER
Azerbaycan'da cumhurbaşkanı seçimi gerçekleşecek.
SPOR ARENASI
Ziraat Türkiye Kupası'nda EMS Yapı Sivasspor-Tümosan Konyaspor, RAMS Başakşehir-Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK-Fenerbahçe maçları oynanacak.
Basketbol Avrupa Kupası'nda Beşiktaş Emlakjet, Hapoel Shlomo ile karşılaşacak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi ve FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda da Türk takımları mücadele edecek.
Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı Dynavit ve Halkbank, Avrupa kupalarında mücadele edecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme