• Haberler
  • Güncel
  • 7 yaşındaki çocuk evinde ölü bulunmuştu: ablası tutuklandı

7 yaşındaki çocuk evinde ölü bulunmuştu: ablası tutuklandı

Geçen Cuma İstanbul Fatih'te ki evinde ölü bulunan 7 yaşındaki Özbekistan uyruklu çocuğun ablası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fatih Büyük Saray Meydanı Caddesi'nde geçen Cuma akşamı meydana gelen trajik olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. 7 yaşındaki Özbekistan uyruklu Servet Nabıev, ağabeyi ve ablasıyla birlikte yaşadığı evde yaşamını yitirdi.

Olayın akşamında, çocuğun 19 yaşındaki ablası Mehribonu Nabıev ile arasında bir kavga çıktığı ve aldığı darbeler sonrasında küçük çocuğun kusma ve halsizlik belirtileri gösterdiği öğrenildi. Çocuk, dinlenmek üzere yatağına çekildi. Ancak bir süre sonra annesi Nilufar ve ablası Mehribonu, çocuğun hareketsiz halinden endişe duyarak sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, maalesef çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, anne Nilufar ve abla Mehribonu polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

Adliyeye sevk edilen anne, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak kardeşini döven abla Mehribonu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evde yaşayan diğer küçük iki çocuk ise Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildi.

Bakmadan Geçme