Hasan Bitmez Vefat Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) İsrail'in katliamlarını kınamak üzere yaptığı bir konuşma sırasında kalp krizi geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, üç gün süren yoğun bakım mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Yaşanan bu acı olay, milli görüş camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Hasan Bitmez Vefat Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) İsrail’in katliamlarını kınamak üzere yaptığı bir konuşma sırasında kalp krizi geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, üç gün süren yoğun bakım mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Milli görüşün önde gelen isimlerinden biri olarak bilinen Hasan Bitmez, TBMM kürsüsünde yapmış olduğu konuşma sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu acilen hastaneye kaldırılmıştı. Üç gün boyunca yoğun bakımda mücadele veren ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Bitmez'in vefat haberi, Saadet Partisi ve genel olarak Türk siyasetinde derin bir yas oluşturdu.

SAADET GELECEK GRUBU DÜŞTÜ

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in vefaatı sonrası TBMM’de bir vekili eksilen Saadet Gelecek Grubu, iç tüzük gereği grup kurmak için gereken 20 milletvekili kuralını yerine getiremediği için düşmüş oldu.

Bakmadan Geçme