• Haberler
  • Spor
  • Abdülkerim Bardakcı'nın menajerinden Konyaspor açıklaması!

Abdülkerim Bardakcı'nın menajerinden Konyaspor açıklaması!

Eski takımı Konyapor'a karşı attığı 2 golde de sevinen. Maç sonunda da abartılı şekilde sevinçlerde bulunan Abdülkerim Bardakcı'nın menajeri Uğur Ava yapılan eleştirilere cevap verdi.

Abdülkerim Bardakcı'nın menajerinden Konyaspor açıklaması!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 19. Haftasında zorlu Galatasaray deplasmanına konuk olan Konyaspor karşılaşmadan 3-0 yenik ayrıldı.

Eski takımı Konyaspor’a karşı 2 gol kaydeden Abdülkerim Bardakcı, attığı gollerden sonra ve maç sonunda yaptığı sevinçler yüzünden eleştirilerin odağı oldu. Bardakcı, sosyal medyada bir çok eleştiriye maruz kaldı.


Abdülkerim’in menajeri Uğur Ava yapılan eleştirilere cevap verdi.

Uğur Ava, “Galatasaray - Konyaspor maçının ardından sosyal medyada Abdülkerim Bardakcı ve Konyaspor hakkındaki yorumlar nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Abdülkerim'in 2021-22 sezonu sonunda 31.05.2022 tarihinde kontratı bitecek iken, birçok Türk ve Avrupa kulübü bedava sözleşme için beklerken, aidiyet duygusu ağır basmış ve kontratını uzatıp kulübüne para kazandırarak ayrılmıştır. Her konuyu konuşup tartışabiliriz ancak Abdülkerim'in Konyaspor ve Konya'ya karşı duyduğu aidiyet ve sevgiyi tartışma konusu yapmamalıyız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1
Emir 11 Ocak 2024 00:41

Eee yani esirmi olalım koskocaman Konya

Bakmadan Geçme