Abdullah Avcı: 'Güzel bir galibiyet aldık'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşılaşmasında sabırlı bir oyun sergileyerek güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor sahasında karşı karşıya geldiği  Fatih Karagümrük’ü 5-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Karagümrük, teknik olarak ligin deneyimli oyuncu kadrosuna sahip pas oyununu oynayan, alan savunması yaptıkları için de geçişleri iyi kullanan, tecrübeli oyunculara sahip, sıralamadaki yerini hak etmeyen ama kupa da rakibimizdi. Geçen haftada ilk golü kalemizde gördük. Oyunda planımız topa ne kadar sahip olursak rakibi ceza sahasına bunu 20-25 dakikadan sonra çok doğru bir şekilde uyguladık. Sabırlı oyun oynadık" ifadelerini kullandı.

 

Abdullah Avcı, Pepe’nin dönüşünün Umut Bozok’un gol atmasının önemli olduğunu belirterek, oyuncuların oyunda doğru bir duruş ortaya koyduklarını ve güzel galibiyet aldıklarını söyledi.

 

Sakatlığı bulunan Nijeryalı futbolcu Paul Onuachu’nun Fenerbahçe maçında olmayacağını açıklayan Avcı, "Milli takım arasından sonrada olmayabilir. Orsic, sağlıklı bir şekilde çalışıyor. Milli takım arasından sonra onu tekrar göreceğiz. Uğurcan Çakır, 2-3 haftadır bu şekilde oynuyordu. Tedavisi sürüyor, koruma altına aldık" dedi.

Bakmadan Geçme