Adana'da soba faciası: Anne, baba ve ikiz çocuklarından biri hayatını kaybetti

Adana'da elektrikli sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Yangın sonucu anne, baba ve ikiz çocuklarında biri hayatını kaybederken, diğer çocuk ise yaşam mücadelesi veriyor.  

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Köklüce Mahallesi’nde meydana gelen olayda, elektrikli sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Alınan bilgilere göre, yangında anne Nazan (34), baba Enis (39), 2 yaşındaki ikiz kardeşler Demir ve Kaan Lamba elektrik sobası açık bir şekilde uyudu. Sabah 06.00 sıralarında bir komşu evden çıkarken Lamba ailesinin evinin yandığını gördü ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. İçeri giren ekipler, anne, baba ve ikiz kardeşleri çıkardı.  

Sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan ilk incelemede anne, baba ve ikiz çocuklardan Kaan’ın dumandan zehirlenerek öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan Demir Lamba’yı ise itfaiye ekipleri kalp masajı ile hayata döndürdü. Demir Lamba, daha sonra Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybeden anne, baba ve çocuk otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.  

Polis ise yangınla ilgili inceleme başlattı. 

Bakmadan Geçme