Konya sokaklarında sessizlik ...

2023 yılının son günlerinde kalabalık görüntüye sahip olan Konya sokakları 2024 yılının ilk sabahında yerini sessizliğe bıraktı

Gelecek, geliyor, az kaldı derken 2024 yılı geldi. Yılbaşı hazırlıkları neredeyse günler önce başlarken çarşı Pazar 2024’e 2 gün kala tıklım tıklım oldu.  

Caddelerde yürümekte zorlanan dükkanları dolduran otoparklarda boş yer bırakmayan yılbaşı kalabalığı esnafında bir nebze olsun yüzünü güldürdü.

Konya sokaklarında sessizlik ...  

Saatler 00:00 ‘ı gösterdiğinde yeni yıla giren vatandaşlar huzur, sağlık, barış, bereket başta olmak üzere gönlünden geçen birçok dilekte bulundu.

Günlerce süren yılbaşı kalabalığı ise, 2024 yılının ilk sabahında yerini sessizliğe bıraktı. Yılın ilk gününün resmi tatil olması buna en büyük etken oldu.  

Konya sokaklarında sessizlik ...

Konya’da Polisler de yılbaşı gecesinde şehrin farklı birçok noktasında görev başındaydı. Halkın huzur ve güveni için sabaha dek uygulama ve kontrollerine aralıksız sürdürdü

Konya sokaklarında sessizlik ...

.Konya’da yılbaşı gecesinde önemli bir olay yaşanmazken ufak çaplı tartışmalarla geceyi sonlandırdı. 

Konya sokaklarında sessizlik ...

Öte yandan Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut da, uygulama noktaları ve polis merkezlerini denetleyerek görevi başındaki polislerin yeni yılını kutladı.

 

Bakmadan Geçme