AGD Okul Başkanları Filistin için basın açıklaması yaptı!

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Lise Okul Başkanları Filistin Davamızı ve Mescid-i Aksa ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

AGD Okul Başkanları Filistin için basın açıklaması yaptı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi.

“Bizler Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Lise Okul Başkanları olarak Filistin Davamızı ve Mescid-i Aksa'nın ümmetimiz için taşıdığı hayati önemi bir kez daha haykırmak, Gazze’de onurumuzu koruyarak göğsümüzü kabartan mücahid kardeşlerimize teşekkür etmek ve bizi aciz bırakarak kanatlarımızı kıran yöneticilerimizden dolayı Gazzeli Müslümanlardan özür dilemek için toplanmış bulunuyoruz.

Filistin’de israil terörü ve onu destekleyen dünya siyonzmi tarafından yıllardır sürdürülen sistematik zulüm ve katliam, 7 Ekim’den bu yana soykırım olarak devam etmektedir. Bebek, çocuk, genç, yaşlı, kadın ayır etmeksizin her fırsatta vahşetini sergileyen, hastaneleri hedef alan, kullanılması yasak olan fosfor bombolarıyla, bıçaklı füzeleriyle her türlü savaş suçunu işleyen ve uluslararası sularda vatandaşlarımızı katleden terörist örgüt israil, kan ve vahşet ile anılmaya devam etmektedir.

Her fırsatta insan haklarından dem vuran batılı devletlerin iktidarları ve ABD yönetimi, tüm dünyanın gözleri önünde işlenen israil terörüne ve soykırıma karşı bir cümle söylemek şöyle dursun, Bu insanlık düşmanı eylemlere destek açıklamaları yapmakta ve öldürülen binlerce çocuğu görmezden gelerek yapılanların meşru olduğunu söylemektedirler. Artık öyle bir noktaya geldiler ki kendi vatandaşları bile milyonluk mitinglerle bu batılı iktidar sahiplerine karşı vicdani itirazlarını yükseltiyorlar.

Bu ikiyüzlü batılı iktidarların en büyüğü, terörist israil’in ve siyonizmin küresel çıkarlarının bekçisi olan ABD, Irak ve Suriye’de olduğu gibi Filistin’de de kirli hesaplar peşindedir.

Unutulmamalı ki; bizim milletimiz tüm mevcudiyeti ve şanıyla, asırlarca mazlumların ve Müslümanların yanında olduğu gibi bugün de Filistin’in yanındadır! Yanında olmak zorundadır.

Her zaman mazlumların sığınağı olan ve toprakları şehit kanlarıyla sulanan ülkemizde bebek katillerini, teröristleri ve onların eli kanlı işbirlikçilerini istemiyoruz!

Siyonist İsrail ve ona fedailik yapan ABD ile barış ve adalet kelimelerinin yan yana gelmesi mümkün değildir.

Kınamak, Söz söylemek artık gereksizdir.

Milli Görüşçüler olarak, Milli Gençlik erleri olarak, Filistin’deki kardeşlerinin acısıyla yüreği yangın yeri olan tüm Müslümanlarla birlikte nöbetteyiz!

Buradan ülkemiz yöneticilerine de sesleniyoruz: İşgalci israil ile ticaretin devam etmesi en basit ifadeyle zillettir!

Ülkemizde terörist israili koruyan üslerin bulunması ise acizlikten öte bir durumdur.

israil ve uzantıları bu topraklarda olduğu müddetçe bu coğrafyaya barış gelmeyecektir!

Türkiye de dahil Müslüman ülkelerin idarecileri İsrail’le ilişkiyi ikbal meselesi olarak gördükleri müddetçe zalimlere karşı tek bir cesur adım atamayacaklardır.

Âlemlerin Rabbine hamdolsun ki biz Birleşmiş Milletler ’den NATO’dan medet ummuyoruz.

Biz geleceğimizi Avrupa Birliğinde görmüyoruz.

Bir Müslüman ülke eğer ABD’ye teslim olmuşsa NATO’nun silah deposu, askeri üssü olmuşsa mazlumlara kol kanat geremez.

Uyarılarımız tüm İslam ülkelerinin yöneticilerinin ve ülkemizdeki yetki sahiplerinin teslimiyetçi politikalardan uzak durması içindir.

Biz İslam Birliği’nin yeniden kurulacağına ve terör örgütü israil’in Filistin topraklarından sökülüp atılacağına inanıyoruz.

Biz Filistin halkının gerçek meşru temsilcisi olan Hamas’ın, ve o toprakları savunma görevini fiilen yürüten El Kassam Tugaylarımızın zafere ulaşacağına inanıyoruz.

Biz Ebu Ubeyde’ye ve aynı yolda canını ortaya koyan Mücahid Kardeşlerimize ve onların tertemiz mücadelelerine güveniyoruz.

Peygamber katillerinin, bebek katillerin, bu lanetlenmiş zihniyetin küstahlığının, şımarıklığının ve hadsizliğinin hesabı sorulacaktır.

İsrail bir terör örgütüdür.

Bu terör örgütünün arkasında tüm kurum ve kuruluşlarıyla küresel sömürü sistemini inşa eden Irkçı Emperyalizm vardır.

Birleşmiş Milletler, ABD ve NATO israil’in her bir cinayetinin ortağıdır. 

Ey İslam ülkelerinin yöneticileri, iktidar ve yetki sahipleri! Hesaplarınızdan dönün!

Ey İslam ülkelerinin yöneticileri, ABD’nin, israil’in peşinden gitmekten vazgeçin.

Herkes biliyor, herkes şahit ki, telefon diplomasisiyle, lanet okumayla, kınamayla zulüm bitmiyor.

İsrail ancak yaptırımdan, güçten anlar. 

Allah için yırtıp atın israil ve onun küresel hamisi ABD ile yapılmış anlaşmaları.

Siz gereğini yapmazsanız bu milletin içerisinden israil’e ve dünyanın tüm zalimlerine haddini bildirecek yiğitler çıkacaktır!

Kudüs ve Gazze: Mekke’dir, Medine’dir, İstanbul’dur, Ankara’dır, Konya’dır 

Zafer inananlarındır! Ve Zafer Yakındır!

و انه لجهاد              نصر او استشهاد    

İşte bu mübarek bir cihattır, sonunda ya Zafer ya şehadet vardır!” görüşlerine yer verildi.

 

Bakmadan Geçme