Ahmet Arslan, Millet İttifakı Adayları İle İş Merkezlerini Ziyaret Etti

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Gelecek Partisi saha ziyaretlerine hız kattı. M1, Novaland, Kizilkaya ve Form AVM'de bulunan mağazaları ziyaret eden heyet vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

KONYA HABER: Gelecek Partisi Konya İl Başkan V. Ahmet Arslan, milletvekili adayları, Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran ve beraberindeki millet ittifakı destekçileriyle esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bir ülkenin ekonomisinin ayakta kalabilmesi ve yatırımların gelebilmesi için adaletin, hukukun önemli olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Konya İl Başkan V. Ahmet Arslan, "Hukuk ve mülkiyet güvenliği ekonominin oksijenidir. Bugün Türkiye'de sözleşmeye attığı imza nedeniyle ileride başıma bir şey gelecek, diye düşünmeyen iş adamı yoktur. Yabancı yatırımcı güvenin olduğu yere parasını aktarır. 2016 yılında siyasi ahlak ve şeffaflık yasalarını çıkarmak istedik. Trol çeteleri tutuldu, iftiralar atıldı. Yazdığı yazı, attığı tweet nedeniyle kimse yargılanmayacak." Dedi.

Millet İttifakı olarak bu birliği gerçekleştirdikten sonra da Konya halkından büyük bir teveccühle karşılaştıklarını söyleyen Arslan, "Sende gel hemşehrim! Gel ki iri olalım, gel ki diri olalım. Bizi kutuplaştırmaya çalışanlara inat kucaklaşalım. Bizi bölmeye çalışanlara inat bütünleşelim. Türkiye kendine geliyor. Aslına dönüyor, özüne dönüyor, tarihine dönüyor. Akın akın Millet İttifakına geliyor." Şeklinde konuştu.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme