Aile destek programı yenilenecek mi?

Mayıs 2022 – Haziran 2023 arasında gerçekleştirilen ayı aile destek programı ödemeleri en son ne zaman bitiyor. Haziran ayı aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak? Aile Destek Paketi ödemeleri uzatılacak mı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Aile destek programı yenilenecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile destek paketi 2023 Haziran ayı ödeme günleri ile ilgili ayrıntılar Bakanlık açıklamalarıyla yakından takip ediliyor. Gözler Haziran ayı aile destek programı ödeme tarihine çevrildi. Program ödemeleri e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. 

Aile destek yardımı Haziran ayı ödeme tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz ay ödemeler 15 Mayıs'ta hesaplara geçmeye başlamıştı. Buna göre Haziran ayı ödemelerinin de aynı dönemde yapılması bekleniyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI UZATILDI MI, NE ZAMAN BİTİYOR?
Aile destek programı, bakanlık tarafından yapılan son açıklamaya göre Temmuz ayına kadar devam edecek. Aile destek programının uzatılacağı yönünde henüz herhangi bir bilgi yer almıyor.
12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.
 

Bakmadan Geçme