AK Parti Heyeti Gazetemizi Ziyaret etti

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ak Parti Konya Milletvekili adaylarından Selman Özboyacı ve Mehmet Baykan, Gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz'ü ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı'yı ziyaret etti.

AK Parti Heyeti Gazetemizi Ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet esnasında saha çalışmalarını anlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’da insanların coşkuyla seçimi beklediklerini belirterek Konya’daki vatandaşlarını seçime hazır olduklarını ifade etti. Başkan Kavuş, “Ak Partini kalesi olan Konya’nın her seçim olduğu gibi bu seçimde de sandıkları patlatacağına eminim.” şeklinde konuştu. 

Gazetemizin muhabiri Can Yılmaz’ın Konya’da AK parti listelerine tepki var mı? sorusuna Konya AK Parti Milletvekili adayı Selman Özboyacı ve Milletvekili adayı Mehmet Baykan cevapladı.

 Selman Özboyacı: En liyakatli kadrolar AK Parti listesinde 
Selman Özboyacı, Konya’daki en liyakatli kadroların AK Partide olduğunu belirterek, Milletvekilliği listesinde Konya’ya hizmeti dokunmuş tanıdık isimlerin olduğunu söyledi.  
Vatandaşların yüzde yüzünü memnun etmenin mümkün olmadığını dile Getiren AK Parti Konya Milletvekili adayı Selman Özboyacı, “Milletvekili listesine tepki bütün partilerde olur. Çok normaldir. Yüzde yüz bütün vatandaşlarımız memnun etmek bence mümkün değildir. Ama bu tepkinin içeriğine baktığımızda çeşidine baktığımızda Konya’da en az tepki gösterilen AK parti listesidir. AK parti listesinde bilinen tanınan, tecrübeli, Konyalı, Konya’da izi olan Konya’ya hizmeti dokunmuş tanıdığı isimler var.” dedi.

Mehmet Baykan: Bir kere 15 değil en az 3 kere 15’lik milletvekili çıkarabilecek liyakatli isimler var
En az 3 takım çıkartacak bir aday listesinden bahsedildiğin ifade eden Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, “İkinci tercih olarak Konya’yı yapanları sayarsak 210’a yakın milletvekili aday adayı var. Bu 210’a yakın milletvekili aday adayında Konya’da bir tane 15 değil en az 3 tane 15’lik çıkabilecek liyakat de isimler var. Buna bir tane 15 çıkacaktı. Şu kardeşimizde aday olmalıydı denebilecek en az sahaya 3 takım çıkartacak bir liste aday adaylığınızdan bahsediyoruz. Dolayısıyla siyasetin doğasında Selman vekilinde buyurduğu gibi elbette ilk anda farklı tepkiler olur.” Şeklinde konuştu.


Baykan: Sahada 2007 seçimlerini görüyoruz
Önemli olanın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini vurgulayan Baykan: “Sahada görüyoruz ki Konya da 2007 seçimler havası var. Milletin AK Partiyi sahiplendiği bir etki var. Dolayısıyla önemli olan AK Partinin iktidara gelmesi önemli olan Cumhur İttifakının çoğunluk sağlaması önemli olan Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması.” ifadelerine yer verdi. 

Özboyacı: HÜDA Parla HDP’yi aynı kefeye koymak PKK’yı meşrulaştırmak olur
Muhabirimiz Can Yılmaz’ın Sahada HÜDA PAR tepkisi alıp almadığı sorulduğunda Selman Özboyacı şu şekilde konuştu: ”HÜDA Par tepkisi almıyoruz. HÜDA Parla ittifakımızı nasıl değerlendiriyorsunuz diye sorular alıyoruz. Bizde cevaplıyoruz. HÜDA Par 20 yıldır, Türk bayrağıyla miting yapan devletle vatanla milletle problemi olmadığını canlı yayında defalarca beyan etti. Bunun üzerine bunun bariz göstergesi arefe günü Karadeniz limanın da  doğalgaz  işleme alındığı gün cumhurbaşkanımızın herkesin gözü önünde tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet dediği bir ortamda HÜDA Par Genel Başkanı da oradaydı. Dolayısıyla HDP ve HÜDA Parı aynı kefeye koymak PKK’yı meşrulaştırmak.”

 

Bakmadan Geçme