AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi Gazetemizi ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri sonrasında Konya Hâkimiyet Gazetesine ziyarette bulundu.

KONYA HABER: 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için hem Türkiye için hem de dünya genelinde çok ses getirdiğini dile getiren AK Parti Konya milletvekili Latif Selvi,” Hem milletimizin nezlinde hem de dünya kamuoyunda pek çok tahminler yapılıyordu. Bu da dünyada emsali az görülen yüksek bir katılım olan yüzde 89 gibi bir oranı gösteriyor.” dedi

DEPREM BÖLGESİ BU SEÇİMLERDE DAMGAYI VURDU 
28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilmiş olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Türkiye genelinde oylarını arttırdığını söyleyen Latif Selvi,” ilk olarak ülke genelinde büyük bir artış oldu.2. olarak ise deprem bölgeleri ilk turda çok tartışıldı. Lakin milletimiz kendisine sahip çıkan ve ülkesine yapılması gerekeni bilen liderini seçti.” şeklinde konuştu.  

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ERDOĞAN”
Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de Konya’nın AK Partiye destek verdiğini belirten Selvi, şu cümlelere yer verdi. ” Konya her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de farkını gösterdi. Yüzde 73’lük bir oranla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durdu.” Dedi ve hemen ardından ekledi.” Milletimizin güvenini arkasına almış ve parlamento çoğunluğuna sahip Cumhurbaşkanımızı seçmiştir. Milletimizin illaki sorunları var, geleceğe dair beklentileri var ve bu beklentileri karşılamak için Cumhurbaşkanımızı seçmiştir.” 

Millet İttifakı’nın ana tezi olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini değiştirip yeniden güçlendirilmiş parlamenter sistemi olan daha önceki sistemi getirmek istediklerini söyleyen Selvi,” Seçim sonuçlarında da gördüğümüz üzere böyle bir şeyi milletimiz istemedi.” Diyerek hemen ardından” Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğini, istikrarını önemsedi ve sonuç itibariyle Türkiye’nin bir kargaşa değil uyumlu bir hükümete ihtiyacı olduğuna karar vermiş oldu.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

KONYA HABER - HAKİMİYET

FOTOĞRAF - BEYZA DEMİREL 

Bakmadan Geçme