AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem Gazetemizi ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, İl yönetiminden Erol Ilgaz, Salih Koyuncu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz'ü ziyaret etti.

KONYA HABER: AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, 14 Mayıs günü gerçekleştirilen 28. dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gazetemizde değerlendirmelerde bulundu. Orhan Erdem, 15 Temmuz, pandemi, Rusya – Ukrayna savaşından doğan enerji krizine kadar pek çok badireyi arkada bırakarak milletin desteğini aldıklarını belirtti. 

6 Şubat’taki Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.6 şiddetindeki depreme değinen Milletvekili Orhan Erdem, 7.6 şiddetindeki depremlerin iktidarları yıkabileceğini ifade ederek, “Böyle depremlerin hataları olur elbet. Depremi yanlış lanse etmeleri hoş değil. Deprem iktidarları götürür lakin bu badirelere rağmen milletimizin desteğini aldık. Deprem bölgesi Cumhurbaşkanımıza destek vermesi çok önemli. Milletin birlik beraberliği inancı çok yüksek.” şeklinde konuştu. 

“BUNDA DA BİR HAYIR VARDIR”
Orhan Erdem, halkın meclis çoğunluğunu AK Partiye ve Cumhur İttifakına vererek kendilerine “yaparsa yine AK Parti” yapar mesajı verdiklerini söyledi.  YSK’nın seçimleri ikinci tura kaldığını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs günü gerçekleştirileceğini bildirilmesi üzerine konuşan Erdem, “Alınan sonuçları yukarı çıkararak, Cumhurbaşkanı oy oranı yükselirse dünyaya da bir mesaj olur. Öyle de olacağını ördük milletimiz meclis çoğunluğunu vererek bu işi siz yaparsınız diyerek mesajı verdi.” İfadelerine yer verdi.

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme