• Haberler
  • Ekonomi
  • Akaryakıta büyük zam: Benzin ve motorinde el yakacak yeni fiyat açıklandı

Akaryakıta büyük zam: Benzin ve motorinde el yakacak yeni fiyat açıklandı

Milyonlarca araç sahibinin her sabah takip ettiği akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. İşte motorine gelecek son zammın ardından güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıta büyük zam: Benzin ve motorinde el yakacak yeni fiyat açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Brent petrol ve dolarda yaşanan yükseliş akaryakıt fiyatlarını da vurdu.

Yapılan yeni bir duyuruya göre akaryakıt ürünlerinden motorin için zam kararı alındı. Artan maliyetlerden dolayı bu kararın alındığı bildirilirken zammın pompaya yansıması pazartesi gününü Salı gününe bağlayan gece yarısı gerçekleşecek. Verilen bilgilere göre motorinin litre fiyatında 1,65 TL tutarında zam uygulanacak. 

BENZİNE ZAM OLMAYACAK

Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen son bilgilere göre benzin fiyatları için alınmış bir zam kararı bulunmuyor. Benzin maliyetlerinde fiyat artışını gerektirecek bir fark henüz oluşmadı. Ancak yeni haftada fiyatlamaların takip edileceği ve maliyet artışı durumunda benzinde de fiyat güncellemesi yapılabileceği ifade edildi. 

PEKİ MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

Güncel akaryakıt fiyatlarına göre motorinin litre fiyatı İstanbul’da 22,16 TL, Ankara’da 22,55 TL ve İzmir’de 22,67 TL olarak uygulanıyor. Bu fiyatları gelecek olan 1,65 TL’lik yeni zam da eklenecek. 

Bakmadan Geçme