• Haberler
  • Siyaset
  • Akşener'den 6'lı masaya ağır sözler! Ülkenin geleceği heba oldu

Akşener'den 6'lı masaya ağır sözler! Ülkenin geleceği heba oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, divan üyeleri ve milletvekilleri ile bir araya geldi. Akşener, 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimi ve 6'lı masa hakkında değerlendirmede bulundu. Akşener, '14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki seçimler kazanılabilirdi, birçok uyarılarda da bulunduk ancak sonuç alınmadı. Sonuç alınamadığı için de ülkenin geleceği heba oldu' dedi.

Akşener'den 6'lı masaya ağır sözler! Ülkenin geleceği heba oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekilleri ve divan üyeleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Meral Akşener, 6’lı masanın partisine yaramadığını belirterek, “6’lı masaya ülkenin menfaatleri ile oturmuştuk ancak bu seçimler kazanılamadı. 6’lı masada olması gereken bir güç birlikteliğiydi ancak güçlerin dengesi hiçe sayıldı. Herkes eşit kabul edildi. 6’lı masadaki birliktelik partimize de yaramadı. Bizim öncelikli hedefimiz iktidar olmak. Muhalefet rahat. Biz, İYİ Partililer olarak muhalefetin rahatlığından rahatsızız. Biz iktidarın ‘rahatsızlığına’ talibiz” şeklinde konuştu.

“ÜLKENİN GELECEĞİ HEBA OLDU”

Ülkenin geleceğinin heba olduğunu dile getiren Akşener, “67 yaşındayım. Benim kişisel bir beklentim yok. Seçimlerin kazanılamamasına ülkem adına çok üzüldüm. Biz güçlendirilmiş parlamenter sistemi inşa edeceğiz demiştik. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki seçimler kazanılabilirdi, birçok uyarılarda da bulunduk ancak sonuç alınmadı. Sonuç alınamadığı için de ülkenin geleceği heba oldu” ifadelerine yer verdi 
 

Bakmadan Geçme