Kılıçdaroğlu'ndan vekillere sert uyarı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu, değişim isteklerinin dile getiren vekillere sert uyarıda bulundu. Kılıçdaroğlu, 'Eğer kırgınlıkları sürdürmek isteyen varsa da yollarımızı ayırırız' dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan vekillere sert uyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti Milletvekillerine yerel seçimler için çalışılması talimatını veren Kemal Kılıçdaroğlu, vekillerine şu talimatları verdi: “Çalışmalara katılın, hazırlıklı olun. Parti disiplinine uyun. Bölgenizde çalışın. Halka dokunun. Esnafla, yurttaşla, muhtarlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle bir araya gelin. Şehit ailelerini ziyaret edin, sıkıntılarını dinleyin. Az oy alınan köylere gidin. Taleplerini, sıkıntılarını öğrenin. İnsanların derdini dinleyin. AKP’nin yaptıklarını da bizim yaptıklarımızı da anlatın”

“KIRGINLIKLARI KENARA BIRAKALIM”

Basın önünde parti meselelerini tartışmamaları gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Kavgaları, kızgınlıkları, kırgınlıkları kenara bırakalım. Söyleyeceğiniz bir şey varsa yöneticilerle konuşun ama basının önünde parti meselelerini tartışmayın. Eğer kırgınlıkları sürdürmek isteyen varsa da yollarımızı ayırırız” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme