Akyürek: Terazinin bir tarafında dünya lideri, diğer tarafında pazarlıklar ittifakının adayı var

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Karatay ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Karatay'da görev yapan muhtarlarla da bir araya gelen Akyürek, Karatay'ın merkez ilçelerde birinciliğini perçinlediğini, 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde de oylarını daha da artıracağını söyledi. Akyürek, '28 Mayıs'ta terazinin bir tarafında dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan var. Diğer tarafta da malum pazarlıklar ittifakının ortaya koyduğu aday var' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Akyürek: Terazinin bir tarafında dünya lideri, diğer tarafında pazarlıklar ittifakının adayı var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Çalışmaları kapsamında Adliye çevresindeki esnafını ziyaret eden Akyürek, Karatay Belediyesi’nin bölgeye kazandırdığı park çalışmalarında da incelemelerde bulundu. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti İl Başkanvekili Ali Deresoy ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte çeşitli mahallelerde 28 Mayıs’ta kazanılacak zaferle birlikte Türkiye’nin gelişim, güçlenme ve büyüme döneminden şahlanış dönemine geçeceğini anlatan Akyürek, 28 Mayıs’ta herkesi oy kullanmaya ve Büyük Türkiye idealine katkı yapmaya çağırdı.

“KARATAY BAYRAĞI EN YÜKSEĞE ÇIKARACAK”
Günün sonunda Karatay ilçesinde görev yapan muhtarlarla Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Akyürek, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karatay’ın her seçim döneminde rekor oy aldığına dikkat çeken Akyürek, “Karatay hep rekorlara alışkın. Her seçimde Karatay’ı duyuyoruz. Değerli ilçe başkanımız da bu başarıda büyük pay sahibi. Merkez ilçelerde birinciliğini perçinledi. 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde de oylarını daha da artıracak. Çünkü bu defa terazinin bir tarafında, dünya lideri  Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan var. Sayın Cumhurbaşkanımız, Türk-İslam dünyasının da umudu olan ve dünyada liderlik denildiğinde ilk akla gelen bir dünya lideri. Diğer tarafta da malum pazarlıklar ittifakının ortaya koyduğu bir aday var. Sayın Kılıçdaroğlu, bir defa bir kurum yönetmiştir, onun da ne hale geldiğini zaten yayınlardan biliyorsunuz. Sosyal Sigortalar Kurumu’na aldığı elemanlar ve o dönemde işinden atılan başörtülüler, inancı nedeniyle takibe uğrayan insanlar. Bunların detayını konuşmaya bile gerek yok, sizler zaten biliyorsunuz. Karatay yine bayrağı en yükseğe, daha da yükseğe çıkaracaktır inşallah” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Milletimiz için, gönül coğrafyamız için tarihi bir seçim sürecinin ilk adımını tamamlamış olduk. Rabbimize hamd ediyoruz. Gönül isterdi ki bir seçimde Sayın Cumhurbaşkanımızı da seçip, önümüzdeki Türkiye Yüzyılına başlamış olalım. Ama küçük bir farkla bunu 28 Mayıs’a taşımış olduk. İnşallah 28’inden sonra hep birlikte yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akyürek’in seçim çalışmalarına AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları da eşlik etti.
 

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme