Aleksandar Stanojevic, lideri beklemiş

Spor Toto Süper Lig'de 9 maçtır kazanmayan Konyaspor, Lider Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek kötü seriye son verdi.

Aleksandar Stanojevic, lideri beklemiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile çıktığı ilk 5 maçta gol atamayan ve galibiyet alamayan Konyaspor, ilk golünü ve galibiyetini lider Galatasaray karşısında buldu.

 

Lider Galatasaray karşısında alınan galibiyette Stanojevic'in büyük etkisi oldu. Galatasaray maçı öncesi Nalçacılar'ın sohpet odasında sorulara cevap veren Başkan Fatih Özgökçen taraftarlardan Galatasaray maçı için destek istemişti. Bu doğrultuda Nalçacılar, takıma moral ve destek vermek için kolları sıvamış ve  Konyaspor’u ziyaret etmişti.  Verilen bu moral ve desteğin galibiyette önemli bir rol oynadığı söylenildi.

 

STANOJEVİC KALİTESİNİ GÖSTERDİ

Maçın 31. Dakikasında 1-0 geriye düşen Konyaspor'da Teknik Direktör Stanojevic, maçın 33. Dakikasında A.Bouchalakis- Bruno Paz değişikliği yaptı. Bu değişiklikle Konyaspor'un orta sahasını güçlendiren Stanojevic, oyun görüşüyle dikkat çeken Bruno Paz'dan Galatasaray karşısında 2 asistlik katkı aldı. Maçın ilerleyen bölümünde Oğulcan Ülgün'ü sahaya süren Stanojevic, Oğulcan'dan da 1 gol katkısı alarak maçı kazanmasını bildi.

 

Haftalardır eleştirilerin odağında olan ancak bu maçla birlikte güven tazeleyen Sırp Teknik adam Stanojevic, Partizan'la 3 kupa kazanmış ve son döneminde çıktığı 97 maçta 2.42 puan ortalaması tutturarak başarılı bir grafik çizmişti. 

 

 

Bakmadan Geçme