Ali Murat Kayhan kimdir?

Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan kimdir? Ali Murat Kayhan'ın hayatı? Ali Murat Kayhan'ın geçmiş yaşantısı nasıldı? gibi soruların cevaplarını sizin için hazırladığımız biyografi dizisinden bulabilirsiniz.

Ali Murat Kayhan kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ali Murat Kayhan Kimdir? : Erzurum doğumlu Ali Murat Kayhan, eğitim hayatını Erzurum’da tamamlamıştır. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan Kayhan, 1992 yılında Zonguldak Vilayetinde Kaymakamlık stajına başladı. Kayhan, Safranbolu İlçesinde Kaymakam Refikliği görevini tamamladıktan sonra Abana, Dikmen, Sarıveliler Kaymakam Vekillikleri Derebucak, Diyadin, Yüksekova, Havran ve Maçka Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur.

ALİ MURAT KAYHAN'IN GÖRE HAYATI

2003 yılı Yüksekova Kaymakamlığı görevi sırasında Türk İdareciler Derneği "Vali Hüseyin ÖĞÜTÇEN Hizmet Ödülü’nü alarak yılın idarecisi seçilmiştir. 2010 yılında Nevşehir İli Vali Yardımcılığı, 2013 yılında Sarıçam Kaymakamlığı, 2020 yılında da Dörtyol Kaymakamlığı görevine atanmıştır. 10 Ocak 2018 tarihinde İdareciler Günü münasebetiyle düzenlenen ödül töreninde "Vali Celalettin TÜFEKÇİ Meslek Ödülü’ne layık görülerek 2. kez "Yılın Kaymakamı” seçilen kaymakam Ali Murat Kayhan, 2016 yılında Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Bilim Enstitüsü Dış Ticaret ve Kambiyo Bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır ve master derecesi almıştır.

ALİ MURAT KAYHAN'IN ALDIĞI 'PROJEM TÜRKİYE ÖDÜLÜ'

2019 yılında İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Projem Türkiye yarışmasında gerçekleştirilen başarılı projelerle dereceye girerek ‘’Projem Türkiye Ödülü’’ almıştır. Kaymakam Ali Murat Kayhan, görev yaptığı ilçedeki kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde yürütülmesiyle ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik kalkınması ve gelişmesinin sağlanmasında gösterilen üstün gayret ve çabalardan dolayı çeşitli taltif ve ödüller almıştır.

Bakmadan Geçme