Altay'dan Erdoğan'a Teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kimyevi gübre ve karma hayvan yemi fiyatlarında yapılan indirim dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, fiyatların tüm çiftçiler için hayırlı olmasını diledi.

Altay'dan Erdoğan'a Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kimyevi gübre ve karma hayvan yemi fiyatlarında hem indirim hem de fiyatların 2023’ün Nisan ayı sonuna kadar sabit tutulacağı müjdesi için teşekkür etti.

Yapılan indirimin ülkesine katkı sağlayan çiftçiler için son derece önemli olduğunu kaydeden Başkan Altay, “İlkbahar döneminde yoğun olarak kullanılan kimyevi gübre çeşitlerinde yüzde 13'e varan indirim uygulanacak. Aynı şekilde karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapılacak. Tüm bunların yanı sıra gübre ve yem fiyatları Nisan sonuna kadar sabit tutulacak. Cumhurbaşkanımız, gübre ve yem fiyatlarında üreticimiz lehine gerileme olursa bunu yansıtacaklarını ifade ettiler. Ayrıca çiftçimiz yeni fiyat listesi artışlardan etkilenmeyecek. İnşallah çiftçilerimiz üretmeye devam edecek ve emeklerinin karşılığını da her zaman alacak. Hayırlı ve bereketli bir yıl diliyorum.” dedi. SADETTİN KALECİ

Bakmadan Geçme