Altın Kahini Uyardı! 'Son 24 Saatiniz Kaldı!'

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'bir daha asla yaşanmayacak' diyerek 24 saatlik kritik süreye dikkat çekti. Altın yatırımcısını uyaran İslam Memiş'in işte o sürpriz paylaşımı…

Yılın son günlerine doğru altın ve para piyasalarında hareketlilik sürüyor. İslam Memiş “altın fiyatlarında tarihi fırsatlar sona erecek” diyerek yatırımcıya seslendi. “Çok az bir süreniz kaldı. Bir daha asla yaşanmayacak” diyerek altın yatırımcısını kesin bir dille uyardı.

Kâr satışlarının öne çıktığı son günlerde altında başlayan yükseliş tedirgin edici bir ortam yaratıyor. Alım fırsatlarının sona ereceği yeni yıl yükselişi öncesi uzman analist konuyla ilgili yatırımcıya uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Altın Yatırımcısı Dikkat! “Sudan Ucuz”

Orta ve uzun vadeli yatırımcının odaklanması gereken en önemli konu ise şu an ki fiyatlamalar oluyor. İslam Memiş “sudan ucuz diyebiliriz” diyerek fiyatların çok düşük olduğuna dikkat çekerek kalıcı yükseliş hareketleri öncesinde son alım fırsatının değerlendirilmesi gerektiğine vurguda bulundu.

Yatırım için “En Doğru Zaman”

FED’in kararının ardından yeniden bir sıçrama yaşanma ihtimalini göz önünde bulunduran ünlü analist “pozisyon almak için en doğru zaman” diyerek son kez çağrıda bulundu.

 

Bakmadan Geçme