Amerika'yı Değil Bursa'yı Seçti

Amerikalı Wendy Mitchell, yıllardır şikâyetçi olduğu diz ağrılarından kinematik yöntem ile gerçekleştirilen robotik diz protezi ameliyatı ile kurtuldu. Eşiyle kısa bir araştırmadan sonra Türkiye'de ameliyat olan Wendy, hizmet için Türkiye'ye teşekkür etti. 66 yaşındaki Wendy omurga ameliyatı için de Amerika'yı değil, Türkiye'yi seçeceğini söyledi.

Amerika'yı Değil Bursa'yı Seçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amerika’dan Avrupa’ya tatil için çıkan Wendy Mitchell, 6 aylık tatili sırasında sevdiği aktivitelerden diz ağrıları sebebiyle mahrum kalınca, eşiyle birlikte tedavi için araştırmaya başladı. Daha önce Amerika’da diz protezi ameliyatından fazla memnun kalmadığı için çekinceler yaşayan Wendy, Türkiye’nin bu konuda önemli başarılara imza attığını öğrendi. Yaptığı araştırmaların neticesinde Bursa’ya gelen çift, geçirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. Türk doktorlarına teşekkür eden Wendy, yaşadığı süreci ise şöyle anlattı;

“Diz problemlerim yüzünden yapmak istediğim birçok şeyi yapamıyordum. Yürümekte bile zorlanıyordum ki, bisiklet binmeyi çok severim. Tedavi olmaya karar verdiğimde sadece Avrupa’daki en iyi cerrahlar diye aradım. İnternet beni Türkiye’ye yönlendirdi. Daha detaylı aramalarımın sonucunda Dr. Kayhan Turan’ın ismi karşıma çıktı. Onun hakkında bulabildiğim değerlendirmelerin hepsini okudum. Oradan, birkaç gün içinde randevu ayarladık ve sonrasında eşimle birlikte geldik. Kinematik (kişiselleştirilmiş) robotik diz ameliyatımı oldum. Beş yıl öncede Amerika’da normal bir diz protezi yaptırmıştım. Ancak önceki ameliyatımda ve sonralarında çok fazla acı çekmiştim. Türkiye’de aldığım bakımın kalitesinin çok çok daha iyi olması beni memnun etti. Daha önce robotik tarzda ameliyat olan kimseyi bilmiyorum. Şu an çok iyiyim. Kısa sürede normal hayatıma dönebildim. Eşimle birlikte Avrupa seyahatimize devam edeceğiz. Ameliyat süresinin ve ameliyattan sonraki sürecinin kısa olması yurt dışından gelenler için çok önemli. Çünkü çoğu turist buraya gelip aylarca kalamaz” dedi.

Bakmadan Geçme