Milleti için görevinden istifa etti

2017 yılından bu yana Selçuk Üniversitesi İİBF İktisat bölümünde görev yapan Prof. Dr. Mehmet Alagöz, 28. dönem Milletvekili seçiminde Konya Milletvekili aday adaylığı için geçtiğimiz dönemde görevinden istifa etmişti.

TAKİP ET

25. Dönem genel seçimlerinde MHP Karaman Milletvekili adaylığı yapan Mehmet Alagöz, 14 Mayıs 2023'de gerçekleşecek olan milletvekili seçimlerinde Zafer Partisi Konya Milletvekilliğine aday adayı oldu.

MEHMET ALAGÖZ KİMDİR?
1970 yılında Konya'da doğan Mehmet Alagöz, Prof. Dr. Selda Başaran Alagöz ile evli ve iki çocuk babasıdır. Alagöz, IMF konusunda yazdığı yüksek lisans tezi ile Bilim uzmanı, Sektörel Dış Ticaret Şirketleri konusunda yazdığı tez ile doktor unvanı almıştır.

100'ÜN ÜZERİNDE BİLİMSEL ÇALIŞMALARI BULUNUYOR
İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat alanında 2010 yılında doçent unvanı alan Alagöz, makro ekonomik göstergeler, kriz erken uyarı sinyalleri, dış ticaret, Güneş Enerji Yatırımları, Net Hata ve Noksan Hesabı, KÖİ yatırımları, Büyüme ve Kalkınma, uluslararası ekonomi politik alanında çok sayıda yayınlanmış 100'ün üzerinde makale, rapor, kitap gibi bilimsel çalışmaları bulunuyor.
Kitaplarından bazıları:
Türkiye Varlık Fonu, Sektörel Ekonomik Analiz, Temel Makroekonomik Analiz ve Ekonomik Denge Analizidir.
Karaman Türk Ocakları ve Karaman TEMA vakfının üyesidir. Konya'nın en büyük ve etkin sivil toplum kuruluşlarından “Ahde Vefa Turan Birliği'nin yönetim kurulu üyeliği olan Alagöz, 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Strateji Kurul üyeliği ve Ekonomi Araştırmalar Merkez Başkanlığını da yürütmektedir. “ZAFER PARTİSİNE VE SİNAN OĞANA OY VERMELİSİNİZ”
Yabancılar yerine Türk Milletinin önceliğe sahip olmak için vatandaşların, Zafer Partisine ve Sinan Ogan'a oy verilmesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Alagöz, Zafer Partisinin projelerini şu şekilde sıraladı:
 13 milyon Suriyeli ve kaçak yabancının gönderilmesini istiyorsan
 Terör örgütlerinin (Hizbullah ve PKK) siyasal uzantılarının mecliste olmasını istemiyorsan
 Siyasetteki nefret, ötekileştirme ve düşmanlaştırma dilinden kurtulmak istiyorsa
 Kira ve doğalgaz faturalarının düşmesini ve hayat pahalılığının azalmasını istiyorsan
 İşsizliğin azalmasını istiyorsan
 Kredi kartı ile tüketici ve ihtiyaç kredisi borçları ve faiz yükünden kurtulmak istiyorsan
 Emekli olduktan sonra geçimini sağlamak için çalışmak istemiyorsan
 Çiftçinin korunmasını istiyorsan
 Rantçılar yerine üreticinin korunmasını istiyorsan
 Çocuklarımızı uyuşturucu bağımlılığından kurtarmak istiyorsan
 Ormanlarımızı ve Madenlerimizi korumak istiyorsan
 Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisi isen


Çocuk ve torunlarının geleceği için vatandaşları oy vermeye davet eden Alagöz, “14 Mayıs'ta sandığa atacağınız oy ile çocuklarınızın ve torunlarımızın nasıl bir Türkiye'de yaşayacağının kararını vereceksiniz.” İfadelerini kullandı.

EDA NUR AKSOY

Bakmadan Geçme